Artikkelista: Shoppailu vei luottotiedot

Kommentit (6)

Vierailija

Suurin syy maksuvaikeuksiin on se, kun ihmiset ostavat tuotteensa ja palvelunsa liian kalliiseen hintaan. Samat tavarat saisi hankittua oman budjettinsa rajoissa, jos vain on ajan tasalla oman kaupunkinsa tarjonnasta

Vierailija

Kulutusluottojen helppo saatavuus ajaa ihmiset umpikujiin. Niiden pitäisi olla yhtä huonosti saatavilla kuin pankkilainojen. Itse sain pelkästään sillä perusteella etta olen töissä ja saan tietyn verran palkkaa. Järkeilin asian niin että otin luotosta osan korkeakorkoiselle tilille ja osan käytin.

Vierailija

Kuulin, että Minna on maksanut kaikki velkansa ja saanut luottotietonsakin takaisin viime vuonna. Eikös tästä kannattaisi tehdä uusi uutinen? Hyvä että ihmiset oppivat virheistään ja myös korjaavat ne.

Mirkku

Ihan samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa! Mää törmäsin kans yhteen tällaiseen blogiin, kun tykkään lukea blogeja! Siellä se aiko lähteä luotolla shoppailemaan Riikaan, kuulemma säästää siinä! No toisaalta tää tyyppi kyllä tiedosti kuinka hullu idea se oli mutta aiko silti lähteä. Siis luotolla reissuun ja vielä shoppailemaan siellä kesävaatteita.. Huhhuh!

Sappivajaataivapaa

Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, joka mainosti kulutusluotto-sivuaan ja jonka viestin moderaattorit poistivat? Jep, kyllä. 

Olit aivan varmasti samaa mieltä, postauksesi tarkoitus oli selvästi yhtä merkityksetön kuin tämän Kulutusluottoa.org sivustonkin mainostajan eli halusit vain tuoda linkin tähän ketjuun, joka on jo aikansa elänyt. 

Sulkekaa nyt jo tämäkin, mitään tolkkua koko hommassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat