Kommentit (7)

Vierailija

Veljeni huorittelee minua omalla naamallaan, mutta selkäni takana. Huumoria, hei. Poseeraa sitten naistenlehdessä ja tilittää olevansa haastava persoona. Ehkä kuitenkin yksinäinen reppana, joka ei opi ihmisen tavoille.

Vierailija

Tuo vihahuutelu ja muiden ihmisten huoritteleminen feikkiprofiileiden ja anonyymiyden takaa on kyllä näiltä ihmisiltä todella rohkeaa touhua (Huomatkaa nyt sarkasmini)

Ei anonyymiys tarkoita oikeutta olla törkeä muille ihmisille. On helppo huudella nimimerkin takaa, kun siitä ei jää vastuuseen ja huutelun kohdetta ei nähdä samalla tavalla ihmisenä kuin jos puhuttaisiin kasvotusten.

Mutta samaa mieltä Antin kanssa! Sääli kyllä käy niitä jotka tämmöisten vihaviestien kohteeksi ovat joutuneet, sellaista ei kyllä kukaan ansaitsisi. Toivottavasti tähän asiaan saadaan jonkinlainen muutos.

Sankarit ja uhrit

On olemassa valitettavasti päällisin puolin aivan normaalin ihmisen näköisiä tyyppejä, joilla on addiktio kiusaamisesta.
Nämä ovat seisoneet tunteja päivässä päivystämässä ajotiellä, portinpielessä, katoksissa, ja ohikulkeville voi juoruta tärkeitä asioita kuten mitä muut tekevät, ovatko yhtä paljon ulkona, ulkonäköä ym Aivan kipeällä tavalla voi ylentää itseään.
Yllätyäen epäsosiaaliset suomalaiset innostuvat näistä helposti lähestyttävistä olioista koska juttua ja viihdettä muiden piikkiin piisaa.
Jos nyt et kuuntelekaan tai liity tämän perheen juorupiiriin tämä perhe alkaa kokopäivätyönän juoksentelun, vihan lietsomisen, haitantekoon värväämisen. Kätyrit alkavat värvätä kätyreitä. Melukampanjat, kohteen vahtiminen, yksityisyyden vieminen myös kohteen nuorilta lapsilta, kaikkinainen haitanteko, valheiden levittely, kohteen tausta, lähisuvunkin nuuskiminen. Googleta naspurin kiusaaminen. Charles manson, sirpa laamanen

Tarkoitus on saada uhrille rikosrekisteri, laitostaa, tuhota ammatillisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti, sairastuttaa, lopulta tappaa.

Olet näiden kaveri tai itket ja olet tai et ole kenenkään. Lopulta uhrin elämään väkisin vaikkapa oikeudessa, huolimatta 10 vuoden tahallisesta haitanteosta ollaan aivan pokkana uhrin uhreja.

Todellisuus voi olla fiktiota kipeämpää. Näille elämä on pelilauta, ihmiset nappuloita

Mies75

Ratkaisu tähän ongelmaan on päivänselvä: Ei muuta kun vanhan kunnon metsä- ja peltotöihin tämmöiset jannut, olivat sitten minkä ikäisiä vaan. Kun ovat koko päivän metsässä kaataneet ja hakanneet puita, ei varmana olis enää pitkän työpäivän jälkeen energiaa mennä kirjoittamaan muille ihmisille törkeyksiä nettiin.

Tämä olisi täydellinen win-win-tilanne: Nämä miehet voisivat todistaa miehuuttaan ja voimakkuuttaan oikeasti merkittävällä tavalla ja tekisivät myös samalla jotain hyödyllistä, sen sijaan että lähettävät naisille solvauksia ja uhkauksia kotisohvalla makoillen. Tosimiehuuteen eivät kuulu naisten huoritteleminen, kiusaaminen tai tappo- ja raiskausuhkausten lähettäminen. Säälittävää raukkamaisuutta se on, ei muuta.

Itseäni turhauttaa erityisesti muun yhteisön, siis muiden netinkäyttäjien, virkavallan yms. aika välinpitämätön suhtautuminen kyseiseen ilmiöön. Aivan kuin vihapuhe ja muiden pelotteleminen ja nöyryyttäminen yksinkertaisesti vain kuuluisi netin maailmaan. Ei sen tarvitse kuulua. Enemmistön pitäisi vain tehdä selväksi, ettei tällaista käytöstä suvaita. Puheesta on myös aina hieman lyhyempi matka tekoihin.

Ja aina kun tästä aiheesta julkisuudessa puhutaan, tulee sellainen tunne että ihan niin kuin näitä häiriköijiä pitäisi muka jotenkin ymmärtää. Itseltäni löytyy vähän ymmärrystä tällaisia raukkiksia kohtaan, jotka häiriköivät ihmisiä nimettöminä.

Ja kun tätä ilmiötä ja uhrien kokemuksia vähätellään, olisi myös muistettava että henkinen väkivalta, vaikka sitten netinkin välityksellä, voi olla omalla tavallaan paljon ahdistavampaa ja tuhoavampaa kuin fyysinen väkivalta. Jossain tapauksissahan tämmöinen on jopa ajanut jotkut itsemurhaan asti, mikä on todella surullista.

Mutta, arvon naiset (ja totta kai myös miehetkin), jos joudutte tällaisen vihapuheen kohteeksi, niin pyydän, älkää antako näiden ääliöiden lannistaa itseänne. Tämmöisten pikkusieluisten tyyppien tavoitteena on vaientaa teidät ja loukata teitä saadakseen oman olonsa paremmaksi ja tunteakseen ylemmyyttä. Mutta älkää ruvetko heidän takiaan muuttamaan itseänne, ajatuksianne tai mielipiteitänne. Internetin suuri ihmeellinen maailma kuuluu teille siinä missä kaikille muillekin.

Ja jos tämmöiset raukkikset ovat niin pahoittaneet mielensä ja hermostuneet esittämistänne kirjoituksista, blogeista, mielipiteistä tai muusta sellaisesta niin paljon, että alkavat teille tämmöisiä häirintäviestejä lähetellä, omasta mielestäni heidän reaktionsa on itse asiassa vain osoitus siitä, että teillä on ihan hyviä pointteja ja ajatte ihan hyviä asioita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat