Romanttinen ensikohtaaminen, hottis lähti toisen miehen matkaan. :(

Seuraa 
Liittynyt30.12.2016

Tapasin eräässä yökerhossa ihanan naisen ja sain hänen numeronsa. Muutama päivä myöhemmin hän tuli luokseni kyläilemään ja siitä alkoi tiivis tapailu. Kuulemma kemiaa oli alusta asti hänenkin puoleltaan ja meillä synkkasi heti. Noin puoli vuotta myöhemmin hän kuitenkin kertoi jotain, mikä muutti kaiken. Tuona iltana häntä jututti myös eräs paikallinen pelimies, jonka mukaan kyseinen lady sitten lähti yöksi (eikä pelkästään nukkumaan). Itse olin jo tuossa vaiheessa poistunut paikalta.

Kuulemma hän ei yleensä tällaista harrasta, yli 6kk selibaatti vaan teki tehtävänsä ja munaa teki kovasti mieli. Oli jo etukäteen kämpiltä yksin baariin lähtiessään päättänyt, että tänä iltana tulee jotain sutinaa. Hän ei ole tuohon panomieheen pitänyt mitään yhteyttä tuon illan jälkeen, kännissä harrastettu seksikin oli melko keskinkertaista ellei jopa huonoa. Suihinkin oli kyllä tuolta mieheltä ottanut. Kuulemma juttujen perusteella oli täysin selvää, että mitään parisuhdetta ei ole kumpikaan hakemassa. Mies vain oli niin ujon ja kiltin oloinen. Tietysti myös avokätinen (tarjosi drinksuja) ja komea (ja se munakin kuulemma ihan hyvä, seisoi kännissäkin hyvin), että tietoinen päätös jatkoille lähtemisestä syntyi.

Mitä mieltä raati on asiasta? Pitäisikö minun unohtaa tuollainen nainen vai voiko tuon antaa anteeksi? Pahinta tässä on juuri se, että ilta oli sama, jona mekin tapasimme. Muuten voisin ehkä helpostikin tuollaisen pikku lutkailun antaa anteeksi. Mutta tämä tunnustus "likaa" koko muiston ensi kohtaamisestamme. Toki arvostan hänen rehellisyyttään; en olisi mistään tuota muuten selville saanut, ellei hän olisi itse kertonut. Naisystäväni vetoaa siihen, että tuo on yleistä ja "normaalia" ja hän oli silloin sinkku. Hänelle olisi ollut ihan ok, jos minä olisin samana iltana pannut jotain tyhjäpääbimboa pelkästään ulkoisiin ominaisuuksiin ihastuen.

Mitään teinejä emme enää kumpikaan ole. Minun mielestäni 40-vuotiaiden äitien/isien ei pitäisi tuollaista enää harrastaa. Olenko nyt itse vain liian kukkahattusetä? Ymmärrän kyllä, että naisilla on mahdollisuus käyttää kahta strategiaa sinkkuna: Hurvitella irtosuhteilla ja antaa heti ekana iltana pukeille... ja samalla etsiä sitä kunnon miestä, johon tutustutaan paremmin ensin ja mennään sänkyyn vasta myöhemmin. Miehenä minulla ei tietysti tällaista mahdollisuutta ole. Itse olen naisystäväni mukaan kuulemma niin rumakin, ettei minun luokseni baarista kukaan A-luokan nainen pelkästään panemaan lähde. Tuo kommentti toki oli vasta sen jälkeen, kun itse solvasin häntä ensin helpoksi lutkaksi, jolta irtoaa pildeä minimieffortilla. Itse en siis yhden yön juttuja ole koskaan harrastanut, parisuhteiden välissä tyydyn omaan käteen. Voiko naisilta vaatia samaa?

Kommentit (3)

Vierailija

Olet sinä nyt vähän kukkahattusetä. Nainen oli sillä hetkellä täysin vapaa tekemään mitä haluaa ja jos puoli vuotta on ilman ja kerran hakee helpotusta, se ei vielä kenestäkään lutkaa tee.

Ihan saman sanoisin, jos sinä olisit ollut se, joka olisi panemassa käynyt.

Teillä oli vasta toistenne yhteystiedot ja olitte kerran tavanneet.

Nyt vaan eteenpäin ja menneet taa!

Vierailija

Jätä se huora! Polkaset ensin vielä kerran oikein kunnolla, panet lujaa ja sydämesi kyllyydestä joka reikään ja heität sitten lutkan mäkeen. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat