Ennustus vuodelle 2017

Veijonen

SUURI PROFEETALLINEN VUOSI
VUOSI 2017 PROFETIASSA

Esitän ajatukseni taas niin tarkasti kuin uskallan, mutta arviointi siitä jää myöhemmäksi. Pitää tajuta, että tapahtumien tietäminen olisi mahtavaa ennaltatietämistä. Ja kun minä liitän niihin vielä ajankohdan, erehtymisen mahdollisuus varsinkin niissä on suuri. Jos tapahtumat tiedetään, se riittää ennaltatietämisen toteen näytetyksi, ajankohdat ovat vain maustetta sopassa.

Jo monena vuotena on ennustettu Putinin putoamista ja Gorban paluuta. Niitä vaan ei ole tapahtunut. Vanhatkin ennustukset ovat erinomaisia, jos Putin putoaa ja Gorba palaa valtaan vuonna 2017.

Yltiöpäinen ennustukseni on, että Putin putoaa jo vuoden 2017 alussa. Gorban valtaan tulo olisi selvä 11. 3. 2017 eli ns. pääsiäisenä kuten jo "Gorba tulee takaisin" kirjoituksessani heti Gorban poistuttua vallasta kirjoitin "pääsiäisenä".

Jo aikaisemmin kirjoitin, että 11. 9. 2017 Gorba alkaa hioa rauhaa Lähi-Itään. Rauha valmistuisi tammikuun 15. 2018, ja seurakunnan lähtö yläilmoihin toteutuisi noin 25. 1. 2018.

Tässä pääennustukseni tulevaksi vuodeksi. Sivuprofetiana on uuden juutalaistemppelin mahdollinen rakentaminen, mutta kuten olen sanonut, tulkintamme kannalta se ei ole välttämätöntä vaan Antikristus voi viedä kuvansa palvottavaksi Kristuksen taivaseen astumisen kirkkoon Jerusalemin ylimmällä paikalla.

Tässä taas ihmeteltävää kerrakseen. Vuodessa 2017 on varmaa, että se on suuri profeetallinen vuosi niinkuin profetiassa tapahtuu 50 vuoden välein 1917, 1967 ja 2017. Merkittävää tapahtuu ja edellä esitin mitä nyt odotamme tapahtuvaksi. Siinä sivussa tulisi myös sanomani suuri hysteerinen herätys ja rynnistys näille sivuille. Kiitos!

Harri Veijonen 22. 12. 2016 http://wwnet.fi/users/veijone/

Kommentit (1)

Meri

Aloittaja kirjoitti Antikristuksesta niin jotkut saattavat pitää Antikristuksena sellaista joka ei sellainen ole jos huomioi vain jonkun ulkonäköä eli ei näe mettää puilta!

Mitä ennustuksiin tulee niin
Tulvat ja tulivuorenpurkaukset
Napoli ja Vesuvius
Islanti ja Katla
Quiabaya
Quillagua
Quilpue
Quillabamba
Jotain saattaa tapahtua seuraavissakin paikoissa esim. Pommi tai terrorismi jotka ovat aina huonoja asioita ja jotka pitäisi estää!
Queenstown
Queensland
Quebec
Yukon
Paraguay Parana
Uruguaiana

Alottaja puhui myös ennustuksista ja ennustusten toteenkäymisestä niin itse saan eräänlaisia näkyjä joita on myös sitten tapahtunut ja laitoin tuohon yhden listan jotka voivat tapahtua ja halusin varoittaa esim. Po joella oli viime vuonna tulva jonka tiesin ennen sitä, Hekla ja Etna purkautuivat ja tiesin myös sen ennen tapahtumaa
Jostain syystä ne maat joissa jotain voi tapahtua vaikka jokin luonnonilmiö ovat
Italia
Islanti
Indonesia
Britannia

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat