Turvahälyttimistä!

Vierailija

Olen 18-vuotias nuori nainen, juuri urani alussa. Muutin kotipaikkakunnaltani (asuttuani siellä 18-vuotta) täysin vieraalle paikkakunnalle. En tunne kaupunkia juurikaan hyvin vielä, enkä sen takia uskalla liikkua työpäivän jälkeen muualle kuin kauppaan, ja välillä sekin tuottaa tuskaa.

Muutoa alla sain siskoltani lahjaksi ila DUSK-nimisen turvahälyttimen (http://www.ilaturva.com) joka näyttää ihan koristeelta. Se sijoitetaan esim. laukun olkaimeen roikkumaan, laukun ulkopuolelle. Se on aika omituinen vanhaan mustaan mötikkääni verrattuna, sillä tämä "ila DUSK" oikeasti KIRKUU 130dB:n voimalla! Säikähdin sitä itsekin pahasti kun testasin sen toimivuuden käyttöohjeiden suosittelemasti. Tutustuin myös valmistajan kotisivuihin (http://www.ilasecurity.com) ja siellä oli muitakin hyödyllisiä videoita. Omituista että kesti näin kauan tajuta tehdä tuollaisesta mustasta piipittävästä mötikästä noin kaunis hälytin joka toimii!

Onko kenelläkään kokemuksia tästä laitteesta? Tai muista ila -tuotteista? Mikäli olet joutunut käyttämään tätä tosi tilanteessa, onko se ollut hyödyllinen?

Kommentteja kaivataan!

Kommentit (1)

Vierailija

Minäkin tilasin netin kautta samanlaisen ila DUSK henkilökohtaisen hälyttimen. Olipa todella tyylikäs ja nätti laite kuin koru. Pidän sitä aina mukana olkalaukkuni koristeena josta se on hätätilanteessa nopeasti aktivoitavissa toimimaan. Mainio ja turvallinen joululahjaidea ystävälle, tyttärelle, äidille ja hintakin oli vain 25,00 euroa ja tuli nopeasti perille postilaatikkoon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat