Kommentit (8)

Seksuaalisuus asuu meissä

Tämä musiikkivideo viittaa siihen, että on huomattu myös naisten katsovan pornoa. Tätä vaan miehet eivät taida vielä tietää tai eivät halua tietää. :)

oumaigaad

Ei ahdista sexuaalisuus eikä Parkkosen upea kroppa - video on vaan huono ja ihan sika nolo 😂. Tämän olis voinut toteuttaa niin paljon paremmin.....oikeesti. Sexi myy, tämä ei.

Memmulii

Enpä aijemmin ole noteerannut tuon Parkkosen ulkonäköä sen kummemmin.. Kuin et ihan söötti, Mutta HUH! Että tällasta, onhan toi nyt aika kuuma kieltämättä 😘 lisää miesartisteilta tällasii thanx 😂

Upeaa työtä Viivi ja Pete

Olipa ammattimaisen loistavaa työtä Viiviltä ja Peteltä. Rohkea "veto" Peteltä, ja erittäin hyvä sellainen ; =)

Loistava video,  Älykkäästi ja oivaltavasti  käytetty kaikki kliseitä hyväksi, ja saatu mukaan vielä huumoria ja kepeää sarkasmia. 

 Peten ääni sopi loistavasti kappaleeseen ja kroppa & elekieli täydellinen. Lisää tällaisia ja ehdottomasti heti englanninkielelle ja levitykseen muuallekin. 

Viivi ja Pete näyttivät Suomen genressa ainakin minulle aika uuden aluevaltauksen - upeaa, ihastuttavaa ja älyllä tehtyä viihdettä.  

Anne62

Olen fanittanut Peteä, nyt pisteet laski.Video huono ja mauton. Liika paljastaminen ei anna katselijalle/kuuntelijalle niin mitään.
Pete mene tyylillä älä mauttomuudella.

Vierailija

Huuska haluaisi tehdä videon Adelen kanssa, mutta haluaako Adele tehdä videon Huuskan kanssa. Sopii epäillä, kun Adele näkee Huuskan videot.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat