Kommentit (10)

yx

Kunhan taustavoimat löytävät hänelle kunnon tuottajan, joka luo Saaralle oikean  musiikin lisäksi tyylin ja visualisen ilmeen,  ja joka osaa ottaa hänestä kaiken parhaimman esiin.  Meri voisi jäädä kotirouvaksi tukemaan Saaraa henkisesti, ja sopiva diettikin voisi olla pikkuhiljaa paikallaan...

Sianmusiikkia;)

Siis Meriä on kiittäminen, että Saara lähti kisaamaan!!!!!!!!!!!! Jos Saara ei olisi niin itseään täynnä, hän suitsuttaisi enemmän rakastaan. Mainosta Suomelle `siellä ei ole mitään.`Miksi Saaralle piti antaa isot rahat, kun on niiiiiiin iso stara ja rikkautta tulvii muutenkin? Kaikessa tärkeässä täällä säästetään!!!!!!!!!!!!!!

Iloista joulua ja parempaa Uu...

Saara on rehellisesti kertonut mediassa, että Meri hänet houkutteli osallistumaan X Factor kisaan - ja jaksoi kannustaa loppuun asti. Joten Saara ole yhtään itseään täynnä. Vain kommentoijat ovat nyt kohtuuttoman kateellisia Saaran elämästä, ja kun he pääsevät muuttamaan Lontooseen. Vaikka en ketään fanita osaan kuitenkin kannustaa tulevia ulkosuomalaisia, jotka pärjäävät omillaan! Onnea Saara tuleviin haasteisiin!

räksyn räksyn

Voi kauheeta kun tuosta kateudesta on niin hiton paljon kirjoitettu kaipa sitä täytyy kokopäivä kadehtijaksi käydä  ei voi mitään ei tuo kateuden jauhaminen  muuten  lopu...Saaralle pisteet mutta ihmettelen miten ihmiset jaksavat lukea vain negatiiviset viesti eli siellä ollan kohtuuttoman kovia moittimaan muita :)mutta jatketaan kahdehtimista  kun tuo retoriikka ei tunnu muuhun riittävän kun  toistoon..!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat