Kommentit (8)

Vierailija

No kyllä on älyvapaa pariskunta. Ruokitaan perhe mummolassa ja hassataan vähät rahat tuohon muuttosekoiluun ym. Kaljaa, viiniä, KORISTEKYNTTILÄT, baariruokaa ja valmista lounasta, 2 KOIRAA ja ruoat ja lelut Mustista ja Mirristä... kyllä tekevät itsestään ihan naurettivia..myötähäpeä..

Haloo!!!

Abc:lla kahvilla, ulkona kaakaolla/kahvilla... näköjään. Pienistä puroista ne isot virrat tulee. Eväät + sumpit termarissa mukaan, kenellä oikeasti pienituloisella/ongelmissa olevalla on varaa edes kahvitella ulkona!!!

Kukkaron herra

Oman kunnan velkaneuvonta voi auttaa heitä .Tällä pariskunnalla on ihan älyvapaata jo nyt rahan käyttö.Jumalaton summa viikossa kaikkeen hölynpölyyn.Ulkona ei kahvitella, lapsille ostetaan vaatteet kirpparilta, ja kaikkea turhaa koristekynttilää.Luopukaa nyt ensiksi koirista että saatte lapset elätettyä.

Avustaja

Vaikuttaa vähän siltä, että Niemisen eivät ole oikein suunnitelleet arjen sujumista ennen kuin aloittivat yhteiselon. Elämä on hajallaan ympäri maata. Ulosotossa olevat velat pitäisi saada pois. Voisiko myydä jotakin esim. Asunnon Oulusta ja maksaa velat pois. Bensan menee liikaa rahaa. Koirista kannattaisi luopua. Pientä säästövaraa olisi joissakin ostoista ja huoltoasemakahveissa. Isot asiat pitäisi laittaa kuntoon ensin. Sitten vasta pienet säädöt.

Mies

Pakko näin miehenä sanoa Tonista, että onpa luuseri.

Vielä vuoden julkisuustyrkkypalkinto vaan postiin. Pakottava tarve saada naama joka mediaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat