Kommentit (4)

iivanajulma

Jos ikää on esim. jo 70 vuotta ja haluaa presidentiksi niiden kaikkien omaisuuksien lisäksi niin häntä voi 100% varmuudella sanoa narsisistiseksi,,suomessa on jopa ministereitä joilla on omaisuuksia ja silti he haluavat politiikkaan mukaan jossa istuvat isolla pallilla,,ovat myöskin narsisteja kun katsoo heidän päätöksiään kaiken lisäksi,,

Vierailija

Rahan, vallan ja kuuluisuuden tavoittelu niiden antaman todellisen tai kuvitteellisen noston vuoksi muiden silmissä kai narsistille se tärkein asia. Narsisti haluaa kaikkien tietävän että hänellä on rahaa, valtaa ja että hän on joku. Sen sijaan rahan (liiketalous, kauppatieteet) vallan (johtaminen, omistaminen, politiikka) ja kuuluisuuden (esiintyvät taiteilijat, julkisuuden henkilöt, henkilöt joiden ammatti on julkinen) tavoittelu kuuluu tiettyjen koulutussuuntien ja ammattien keskeisimpiin tehtäviin. Jos nämä eivät saa tehdä omaa työtänsä ei tehdä muutakaan.

Vierailija

Juttua lukematta, Olisiko omien geenien jatkaminen.
Sen paatoksellinen julistaminen tuntuu olevan sanomankin tärkeä tehtävä, konservatiivisten pariudu ja tee lapsia, julistaminen.
Päivän hesari taas puhuu lasten teosta, vaikka maailmassa on ihmisiä liikaa sen resursseihin nähden, ja rahaeliitti (huom ei sivistyksellinen tai arvoeliittu )tuntuu haluavan vain palkattomia orhia lisää.
Vaikka päinvastainen asia olisi tabu ja on tabu.(lapsia on ilman halua)
Onko enää seura ja apu, jotka eivät sanomaan kuulu?
Ennen nämä olivat heikkolaatuisempia kuin hesari tiedoilraan, tänään asia on päinvastoin. Hesarin omistaa ja sitä valemediaan verrattava joukko raharikkaita, jotka pitävät hallussaan lähes koko journalistista kenttää ja tyhmentävät ihmisiä tekotieteellisillä jutuilla ja valemielipiteillään.

46 vuotta kokemusta

Jos eväät ei muuhun riitä, niin muiden kiusaaminen.

Senkin voisi muistaa, että narsisti on täysin ulkoa ohjautuva, muissa itseään peilaava, koska sisällä ei ole mitään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat