Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Me Naiset -lehdessä on artikkeli siitä kuinka ylempi keskiluokka matkustaa Lappiin kiimaviikoille. "Levillä normaalielämän sitoumukset eivät merkitse mitään", kirjoittaa toimittaja Virpi Salmi. Onko tosiaan näin?

Kommentit (6)

Mä en ole koskaan ollut itse Levillä, mutta ne tarinat, joita sieltä kuulee, ovat kyllä juuri tuollaisia kuin jutuissa.

Eli varatut miehet vonkaa nuorempia naisia, ja dokaaminen on se pääpointti, ei urheilu.

Myös varatut naiset vonkaa nuorempia miehiä...

Porukka on aika kaksijakoista. Toiset ovat ulkoilemassa ja toiset dokaamassa. Omien kokemusten perusteella menee 50/50. Kesällä tätä ilmiötä ei juuri esiinny, kevät on pahin aika. Myös yritysten "virkistyspäivät" ja seminaarit ruokkivat tätä ilmiötä. Samanlaista turistijuoppoja on liikkeellä pikkujouluaikaan ympäri suomea. Näillä turistijuopoilla tarkoitan niitä, jotka juovat 3 kertaa vuodessa ja aina silloin menee överiksi. Älä ota, jos et osaa.

Eiköhän tämä lama lopeta ihan hetkessä nuo yritysten virkistysviikot? Kovin tuntuu Levilläkin olevan tänä vuonna viime vuotta tyhjempää. Marimekon kauppakin oli jo suljettu.

Kerran kävin Levillä juuri näiden kiimaviikkojen aikaan. Se oli hirveää. Yksin (naisena) ei voinut olla missään rauhassa ja oli ällöttävää, kun miesporukat olettivat, että yksin matkustava nainen on muka tyrkyttämässä itseään siellä.

Porukalla matkustaviin miehiin oli tarttunut jokin ihmeellinen joukkohysteria ja uho, jota dokaaminen lisäsi. Samat miehet, jotka kotikonnuilla ovat saamattomiä nössöjä perheenisiä, luulevat Levin-reissullaan yhtäkkiä olevansa haluttavia ja kiinnostavia. Hohhoijaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat