Työosakopiot lehdissä

art0n

Lehtien sisällöstä voi olla varma siinä että kaikki uudet levyt joita mainitaan ovat huonoja.
Niissä ei ole sävellyksiä eikä myyjä ole ostanut liikkeen puolesta niitä vaan lehtikirja kopion
joka on todella halpa eikä sitä sen enempää ole tunnistettavissakaan. Lehtikirjakopioita pitää miljardit köyhät pikkurahan toivossa alikehitysmaissa, jättiläis slummeissa ym. ja nämä tukholmassa ja hesassa olevat ovat vain yksi niistä. Pitäjällä ei ole papereita ja se on teollinen tuote, työosakopio jossa ei ole rahaa. Se liittyy ehkä keräimeen joka kahmii kaikkea parempaa jääkauden ajaksi. Siihen ei ole muuta syytä kuin se että laaksossa ja yleensä keräimen vaikutusalueella eläviin kohdistuu keräys myös ja niiltä puuttuu ainakin tallenneaika. Siihen helpotusta pitäisi antaa mun sävellysten joita muut eivät saa kuunnella muuten...
Kaikki paska ei kelpaa sitä edes voi kuunnella ja sitä varten miljardeja vuosia rauhassa niin ettei kukaan voi häiritä. Siten toimii myös ruokakauppojen suuruuden hullu valtavirtaus taivaalle ja siihen pesäkkeeseen mihin se varastoidaan niitä miljardeja vuosia varten. Ikävä kyllä se johtuu väärästä rakentamisesta laaksoon missä keräinlähetys on. Tavara tukku tampereella on niistä varhaisimpia ja koffin varastot ja konsum siclassa ja siinä ne melkein ovatkin mutta kun niihin ja muihin rakennuksiin liittyy uusiutumiskyky, keräin vie valtavampia määriä kuin osaisi rakennuksesta päätellä. Lisäksi kaikki parempi katoaa ja huono jää myyntiin. Siihen tulevat "myyjät" keräin lähetykseltä ja asiakkaat eivätkä ne keskenään ollessaan maksa.
Toiminnan takana on siis ehkä terve mutta kuitenkin siinä on varmasti puutostautisia joiden tavoite on aina jääkausi. - Kun maakaasu lähtee aurinko katoaa -
Näin kellään ei ole maksupalvelua millekkään rahalle eli ne itse eivät ole minkään rahan maksupalvelu vaan keräimen jolla ei ole maksupalvelua. Samoin on musiikkilehtien myyjien ja asiakkaiden ja levymyyjien ja asiakkaiden laita ja musiikki sivujen ja musiikki tv kanavien laita. Joka ikinen toimii samalla tavalla ja tässä kohtaa uudet bändit jotka ottavat vauhtia mun biiseistä nousevat esiin kun niiden omat uusimmat levyt ilmestyvät. Selvästikin ne käyttävät samaa menetelmää eli eivät tuo esiin mitään parempaa jota tallenneaika puutoksesta kärsivä voisi käyttää paitsi ne itse.
Kilpailu tapahtuu siis niiden välillä mutta ei maksavana asiakkaana. Siinä on myös selvä aihe näkyvissä uusiutumisen käyttämisen kohdalla, uusiutuminen tapahtuu vain itselle ja lisääntyminen osa sitä.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat