Kommentit (10)

N8

Entä jos kyse on vain hieman turhamaisesta kosmeettisesta hammaskirurgiasta? Sarasvuo jättää vaikenemisellaan tilaa kaikenlaisille spekulaatioille. Jos taas kyseessä onkin sairaus, ei menestyneellä julkisuuden henkilöllä pitäisi olla mitään syytä hävetä.

Elämä on, on

Jo on taas turhamaisia kommentteja. Hammaskirurgia ei vaadi parin vuoden hiljaiseloa. On vasta nähty Saksan tv:ssä että hammashoidoista huolimatta, voi esiintyä ja laulaa. Jarille voimia leikkauksiin ja niistä palautumiseen!

Vierailija

Sukupuolenvaihdos.

Oikeasti. Joka ainoassa lehdessä on juttu tästäkin. Ei kerrota miksi jne jne mutta vakavaa on. Ja että tauko tulee ohjelmasta, josta ainakaan itse en ole edes kuullut. Normaalisti riittää kun kanavalla sanotaan, että tulee tauko ja jatkuu jos jatkuu. Kuuntelijat sitten tietävät ja muita ei kiinnosta.

Eiihan

Todella typerää vouhottaa kahden vuoden sairaslomasta ja leikkauksista,mutta jättää kertomatta mistä on kyse.
Älykkäintä olisi ollut olla vaiti tai kertoa avoimesti mistä on kyse.
Kukaan muu ei viitsi leikkiä tuollaista kissa-hiiri leikkiä ,kuin kyseinen julkkis.

Heinola

Kävin aikuisena oikomishoidossa. Pointti oli että homma ei hoidu pelkällä oikomisella. Vaatisi kirurgiaa ja leuan sahaamista. Kävin konsultaatiossa kirurgin luona. Lopetin. Näillä legoilla hautaan. Ihme venkoilua js kommentit.2 vuoden sairasloma muka . Tut

Vierailija

On ollut viikon kiinnekohta ja mukavaa kuunneltavaa, Jarin mietteitä!Ei ihan pikkujutulta kuulosta parin vuoden saikku.Hyvää tuuria Jari!

Vierailija

Joko kyseessä on joku purennasta aiheutuva syy, joka aiheuttaa leukanivelissä jotain vaivaa tai esim. krooninen päänsärky, tai kyseessä on hyvän tai pahanlaatuinen kasvain, jossa höttökasvain luuta otetaan pois ja korvataan muualta siirrettävältä implantilla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat