Kommentit (7)

Egalitaristi

Sääntöjä ei ole jos olet poika? Kohtalaisen seksististä puhetta ja välinpitämättömyyttä poikien tasa-arvo-ongelmia kohtaan. Kertoo varmaan kaiken olennaisen siitä, mitä nykyajan feministinaisten "tasa-arvo" edustaa.

Sininen

Olennaista tässä uutisessa on pienen feministisen vähemmistön mielipide joka tullessaan suuren maailmantähden suusta vaikuttaa paljon suuremmalta ilmiöltä kuin mistä todellisuudessa on kyse.

mutta eikös se juuri ollutkin tässä "uutisessa" pääasia, että tietty vähemmistö pääsee triggeröitymään ilman sen kummempaa järjellistä syytä, ihan vaan "kun madonnakin niin miksen mäkin"

apinakapina

On se niin hirveetä se naisena oleminen. Jos Madonna olisi ollut mies niin omaisuutta olisi varmasti puolen miljardin sijaan miljardi dollaria ja se olisi tullut laulamalla näitä samoja sanoituksiltaan pöhköjä pop-kappaleita. Ja David Bowie ei varmasti saanut yhtään paskaa niskaansa uransa varrella, koska on mies. Miehiähän ei tunnetusti kritisoida, esineellistetä tai välineellistetä ikinä koskaan missään, koska heitä ei koske mitkään säännöt. Kuudes pointti on tosin ihan hyvä, koska eniten naisihmisiä haukkuvat ja tuomitsevat nimenomaan naiset itse.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat