Kommentit (6)

Vierailija

Minulle on sanottu jo lapsesta, että minulle sopii vaikka maksalaatikko päähän.No, onneksi on paksut ja hyvin voivat hiukset, jotka voi pestä ja kietaista märkinä nutturalle ja se on siinä.Aina.

Tummaverikkö

Mitakseni tuli 8. Olen aikoinaan ollut lyhyt hiuksinen mutta en viihtynyt siinä.Nyt olen pitkähiuksinen ja miehenikin sanoi etten saa ikinä leikata tätä enää lyhyeksi.Olen samaa mieltä.Omistan paksut,taipuisat,hyvinvoivat hiukset.Sanotaan että pitkä tukka vanhentaa.Itse olen kuullut kommentteja että näytän 10 vuotta vanhemmalta kun pidän hiuksia kiinni.Ikää on kuitenkin jo 54.v joten se imartelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Reippaasti minulla alitti tuon mitan, eli sen mukaan sopii minulle lyhyt tukka hyvin. Olen itsekin ollut sitä mieltä, ja mikäs sen helpompaa uimassa kävijälle kuin "wash & go".

Liehuvahko tukka

WOW! Oli kyllä kekseliäs ajatus tuo 5.715cm abcoluuttinen raja. Poolopaitakin ihan mieletön ajatus, onko joku tukkanobel olemassa?

Itsellä 2.32 tuumaiset hiukset eli tilasin ajan hiuskirurgille kun ovat päässeet noin pitkäksi. Otin samalla kaksi kertaa viikkoon leikkauksen, ettei tukka pääse kovin rehottamaan yli 5.715cm eli 2.25 tuuman.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat