Kommentit (6)

Vierailija

No en ole hygeniafriikki, mutta tiedostan nämä bakteeripesäkkeet. Kolikot ovat se pahin, sillä kuvittelen niiden olleen jossakinvaiheessa jonkun todella saastaisen ihmisen taskuissa.

könkerö

-muistelen, etten tarvinnut olla yhteiskoulussa 5 vuoden aikana kuin kerran vessassa. Rehtori joskus tiedotti, että korkeintaan(!) 2 palaa saa ottaa paperia...no, eihän sellainen ole mistään..edes sieltä.:)

Vierailija

Kyykkääjät ovat itsekkäitä ihmisiä, eivät yleensä edes vaivaudu nostamaan istuinta vaan sotkevat paikat niin ettei muutkaan voi käyttää.
Jos välttämättä pitää kyykätä niin nostakaa edes se istuin.

Vierailija

Unohditko sen, että yleisestä vessasta joutuu tulla pois?
Paperin kanssa. Jolla tarttuu nuppiin. Paitsi jos on iso vessa ja kädet pestään erillisessä tilassa kuin missä pytty.
Mutta jälleen pitää päästä ulos, onneksi useimmat ovet voi työntää tai mennä samaa aikaa kun joku tulee sisään.
Mutta todellisuusessa varmaan oma puhelin on ihan tarpeeksi likainen

Raisariitta

Koko oppikoulun aikana (8 vuotta) en käyttänyt kertaakaan koulun vessassa. Koppien ovia ei saanut lukittua ja paperia piti käyttää hyvin säästeliäästi. Äiti joskus myöhemmin naureskeli kun kotiin tultuani ryntäsin suoraan eteisestä vessaan.

Nollatoleranssi

Anteeksi nyt,mutta minulla on sairaus,jonka tuloksena minulla ei ole lainkaan vastustuskykyä. Saan rajun keuhkokuumeen pienestäkin bakteeri/virustartunnan aiheuttamasta nuhasta. Ylläolevat kuvat kertovat jotain elämästäni,joten älkää tuomitko,kun ette tiedä toisten kärsimyksistä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat