Vierailija

Hei, tahtoisin puhua teille jostain asiasta joka on todella tärkeä. En oleta että te kaikki olette kiinnostuneita, mutta pyydän lukemaan tämän, ja sen jälkeen miettimään aihetta, ja vastaamaan kertoen oman mielipiteesi.

Joka ilta saamme mennä nukkumaan turvalliseen paikkaan, meillä on näin talvella suoja kylmältä, ja voimme olla turvassa rosvoilta. Saamme hyvän yöunen, saamme nukkua täydellä vatsalla ja saamme sitä mitä tarvitsemme - päivittäin.

Ugandassa asiat ovat eri tavalla. Siellä on mies, nimeltä Joseph Kony. Hän kidnappaa, varastaa lapsia vanhemmiltaan sotilaiksi LRA:han (Lords Resistance Army) Hän ohjelmoi ne viattomat lapset leikkien sijasta tappamaan, sotimaan. He elävät loppuelämänsä traumatisoituneina. Se ei ole oikein. Sitä yritetään korjata, ja tähän on puututtu maailmanlaajuisesti. Jopa USA:n presidentti Barack Obama on maininnut asian.

Pyydän teitä katsomaan ympärillenne, ja miettimään tätä. Jos sinusta tämä on väärin, niin tee sille jotain. Auta. Olemme vain yläkoululaisia, ja pyydämme, että te aikuiset, ja kaikki joilla on mahdollisuus auttaisitte.

www.invisiblechildren.com

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat