Kommentit (4)

Vierailija

Katsoin ohjelman . Ihailen Peltsin asennetta elämää ja lastaan kohtaan . Tervejärkinen, realistinen ja tasainen isä . Ei lapsi voi toivoa parempaa isää - eikä isä parempaa lasta . Onnellista tulevaisuutta perheelle ! ❤️

Paljon nähnyt

Pyydän anteeksi kyynisyyttäni (erityisesti siinä tapauksessa, että Peltsi ei lähdekään mukaan politiikkaan) ja totean, että tällä avautumisella kokenut julkisuusammattilainen tiesi saavansa paljon sympatiaa.

Toivon silti kaikkea hyvää Peltsille perheineen ja erityisesti niille kohtalotovereille, jotka eivät julkisuudessa paistattele. Toivottavasti Peltsin avautuminen auttaa tavalla tai toisella myös heitä.

Vierailija

Tsemppiä erityislapset kanssa! Pakko kuitenkin kommentoida yhtä asiaa, joka tekstissä vaivaa. Ei monesta normaalein kromosomein varustetustakaan taida tulla huippukirurgia tai jääkiekkotähteä. Downin syndroomaa on eriasteista, jotkut, joiden vamma on lievä,saattavat opiskella melko pitkällekin. Esim. espanjalainen Pablo Pineda on ensimmäinen yliopistotutkinnon suorittanut, ja jenkeistäkin löytyy yhä enemmän high schoolin suorittaneita ihmisiä, joilla on downin syndrooma. Tämä esimerkkinä siitä että emme aina tiedä kenenkään potentiaalia ennakolta. Ja vaikka pitkälle opiskelu ei tietenkään ole kaikille tai useimmille mahdollista, on suurin este kehittymiselle ennakkoluuloissa. Emme oikeastaan tiedä, mihin kaikkeen kehitysvammainenkin voi kyetä.ja onhan joka tapauksessa myös suorittava työ erittäin arvokasta työtä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat