Kommentit (3)

semmottii

"Eivät naiset kaipaa fyysistä suojelua ja taloudellista elatusta miehiltä, vaan samanlaiset vapaudet toimia ja mahdollisuudet toteuttaa itseään."

Eiköhän kuule Trumpin suosiota naisten keskuudessa kannata lähteä etsimään muulta taholta, kuin seksismistä. Trump oli suosittu seksismistä huolimatta, ei sen ansioista.

Trumpin pääviesti "make america great again" iskee vahvasti ihmisiin, jotka ovat menettäneet tai vaarassa menettää työpaikkansa ulkomaille. Clinton on jo pitkänaikaa ajanut vapaakauppasopimuksia, jotka nimenomaan veisivät amerikkalaisia työpaikkoja ulkomaille - ja pikkuhiljaa työpaikkojen siirtyessä ihmiset ovat alkaneet havahtua tähän todellisuuteen.

on aika olennaista ymmärtää, että siellä syrjäkylillä ja maaseudulla missä republikaaneilla on paljon kannatusta, on myös ne kaikkein herkimpiä tuolle clinttonin politiikalle - kyliä ja kaupunkeja on nimenomaan rakennettu tehtaiden, kaivoksia ym työpaikkojen ympärille - joita nyt sitten siirretty ulkomaille. sanomattakin selvää että tällaisilta paikkakunnilta tulevat ihmiset ovat todella näreissään työpaikkojen siirtymisestä ulkomaille.

...clintonin ajama seksismi/identiteettipolitiikka ei myöskään voisi vähempää kiinnostaa tällaisilta seuduilta olevia ihmisiä. siellä on suurempi huoli siitä että saadaan töitä ja leipääpöytään jonkin muunsukupuolisten uuden pronominin sijaan.

en missään tapauksessa väitä että Trump tulee tekemään kaikkea mitä lupaa, edes yrittämään, mutta olisi aika hyvä ymmärtää että hän sentää "lupaa" tällaisille ihmisille hyvää tulevaisuutta, toisin kuin clinton jonka politiikka keskittyy isojen kaupunkikeskusten kasvattamiseen.

Vierailija

Kyllä Virpi Salmi Salmen Virpi ainakin minua saisi vähän pepusta kähmiä silitellä jos kerran haluaisi oikeudet naisille, mutta palleista ei saa puristaa liian kovaa ettei satu. Ja onhan se nyt aivan selvä, että kun naisista miehet ovat ikuisia pikkupoikia niin ehdottomasti lempeä holhoava seksismikin heidän puoleltaan olisi toisinaan suotavaa. Tämä on toki vain allekirjoittaneen henkilökohtainen perseenreikä asiasta, macho-miehet saattavat olla eri mieltä.

Ulla

Parahin Virpi. Kaikki naiset eivät ole kuin sinä, ymmärrä se. Äskettäisen tutkimuksen mukaan 65% naisista kertoi nauttivansa alistamisen kohteena olemisesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat