Haluaisitko harrastuksen tai työn kauneuden parissa?

Seuraa 
Liittynyt16.11.2016

Tässä oma tarinani:
Aloitin Oriflamen parissa äitiyslomalla ollessani keväällä 2015. Pienen lapsen kanssa kotona meillä oli rahat jatkuvasti tiukalla. Facebookissa törmäsin ilmoitukseen Oriflame -edustajana aloittamisesta ja se herätti niin paljon mielenkiintoa, että oli pakko laittaa viestiä. Kauneus ja hyvinvointi ovat aina kiehtoneet, mutta koskaan en ollut aikaisemmin käyttänyt Oriflamen tuotteita! Se ei kuitenkaan haitannut vaan päinvastoin, tämä toi minulle vain lisäpuhtia tutkimaan tuotteita ja etsimään tietoa. Myöskään ei pitänyt hommata mitään tuotteita itselleni vaan ensimmäisten tilausten mukana sain kaiken tarvittavan, ilmaiseksi! Koulutuksiin osallistun jatkuvasti ihan omalta kotisohvaltani! En haluaisi, että tämä työ vie yhtään aikaa perheeltäni ja niin sen ei myöskään tarvitse olla! Illalla lapsen nukkumaanmenon jälkeen istahdan sohvalle, avaan tietokoneen ja kouluttaudun meidän livekoulutusten kanssa -siis Mahtavaa!!

Edustajaksi ryhtymiseni jälkeen en ole tähän päivään mennessä ostanut mistään muualta kosmetiikkatuotteita. Tuotteemme ovat edullisia, mutta laadukkaita ja ne pysyvät asiakkaillekin mielenkiintoisina kolmen viikon välein vaihtuvien tarjousten kanssa. Joka jaksolle tulee aina paljon uutuustuotteita ja voi sitä ilon määrää, kun pääsee uutuuksia tutkimaan ensimmäisen kerran :D

Oriflame tarjoaa ainutlaatuisen ansaintamahdollisuuden halusipa vain lisäansioita tai kokopäivätyön. Tämä työ on vienyt minut mennessään ja en ikinä, IKINÄ, ole katunut tuohon fb rekryviestiin vastaamista!
Tämä työ on siitäkin loistavaa, että se ei sido minua mihinkään, voisin lopettaa milloin vain! Ei ole aloitusmaksuja, eikä kukaan huohota niskaani että pitäisi tehdä niin ja niin paljon myyntiä. Se on kaikki minusta itsestäni ja omista haaveistani kiinni!

Ja varsinkin näin joulun kynnyksellä, mikä mahtavinta, meiltä löytyy varmasti haluttuja joululahjoja koko lähipiirille ja päiväkodinhoitajille yms...ja edustajana saan ne kaikki vielä -25%!
Jos Sinun mielenkiintosi heräsi edustajuudesta, niin laita vaan rohkeasti viestiä joko fb Sanna Mensola/Oriflame sivuilla tai spostilla sanna.mensola@gmail.com, niin kerron mielelläni lisää!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat