Kommentit (2)

Kainuulainen

Kolumnissa mainitaan Talvivaara ja liitetään se metsän tärvelemiseen. Tämä yhtiö ei enää pyöritä kaivostoimintaa ja pilasi aikoinaan järviä. Toimittajan kannattaa tehdä vähän taustatutkimusta ennenkuin kirjoittaa asioista!

Vierailija

Plääh!Jonkinlainen faktahan taitaa olla, ette suomessakaan ei ole enää jäljellä paljonkaan kunnon metsiä tai luontoa muutenkaan, vaan mekin elämme keskellä hoidettuja puupeltoja. Mikäli korkkareissa saa mennä metsään niin on tietysti vain reilua, että kaupungeissa saa kävellä kumisaappaissa vaelluskengissä tai ne ovat sopivat jalkineet esim linnanjuhliin tai kirkkoon. "Äläkä sylje purkkaa mättäälle!" Tämä on varmasti hyvä neuvo monessa tilanteessa, jos on purkka suussa niin sen voi liimata vaikka siksi aikaa naisen polveen otsaan tms ei.

Talvivaara terrafame tai mikälie siinä on hieman samanlaista logiikkaa työpaikkoineen kuin pohjoisen väellä muutenkin :lisätään porojen määrää laitumilleen syömään luontoa puhki ja vaahdotaan miten ahmat yms petoeläimet tuhoavat elinkeinon. Ihminen hukkuu omaan ahneuteensa ja paskaansa ei johonkin ahman riepuun.

 Supinen on näköjään vähän parantanut raapustelmiensa tasoa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat