Kommentit (6)

Vierailija

ähän kommenttisi.miksi tanaan 24.11 ei enaa paase aanestamaan paras/turhin juttua?lehdessa mainittiin viimeiseksi paivaksi 24.11!!!kerrankin vaivauduin

Vierailija

Olein usein ihmetellyt kilpailuja, joihin palkintona arvotaan yksi tuote. Miten arvonta suoritetaan, kun kilpailuun voi vastata postikortilla, kännykäviestillä ja netin kautta?

Vierailija

Voisiko lehden muotiosiossa olla joskus lihava nainen? Suurin osa meistä on jotakin muuta kuin mannekiini-kroppainen. Puketumis- ja tyylivinkkejä isorintaiselle, lyhyelle ja tukevalle naiselle kiitos.

Vierailija

Pidin artikkelista PROTSKUJA aamusta iltaan.Kaikki mikä koskee hyvinvointia ja terveyttä on tervetullutta.Muotia ja kosmetiikkaa on liian kanssa. Tilaaja.

Vierailija

Heissan, mulla on lehden tilaus päättymässä. En aio tilata enään koskaan me naiset- lehteä. Tiedostin vasta nyt olevani aivan liian vanha lehdenlukija. Jutut ovat nuorisosta sillä olen jo 50v. Tämän ikäsen on vaikea löytää itselle sopivaa luettavaa. Vois olla Helena Lingren, Stefan Linfors ym linjaakin. Meikäläisen pitää sanoa Bye Bye Me naiset....

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat