Kommentit (3)

Taavi Terävä

oi voi Valtteri, minusta olet menossa laulullisesti menossa taaksepäin, en kestäisi kuunnella levyäsi. Ylä-äänesi on kireä kuin viulun kieli. Sinun kannattaisi nyt päättää, haluatko jäädä viihdelaulajaksi vai pitäisikö jaksaa opetelle ne ylä-äänet myös, niissä laulusi menee huudoksi. Kaipaat kunnon opettajaa vielä 10 vuotta, sitten voisimme ajatella, että olet johonkin oopperaan valmis. Tuolla äänellä ei hirveästi ulkomailla oopperan ovia kolkutella, valitettavasti. Pitää olla enemmän taitoa. Älä annan rahan ratkaista kohtaloasi.

Älä ala Metsäkedoksi, hetken pinnalla naisten suosiolla, mutta ääni ei kanna kunnon tekoihin eli suurien oopperan lavoille koskaan, sama kuin Pentti Hietasella, onhan heitä meillä. Viihdelaulaminen ja oikea oopperalaulaminen ovat kaukana kuin kuu ja aurinko!

Johanna Rusanen ei onneksi antanut periksi, vaikka kesti 15 vuotta ennenkuin alkoi saamaan äänensä kuntoon ja pääsi rooleihin.

Näin se on, pikkulaulajia on joka oksalla, silti onnea kaikille kokeilijoille. Kunnon oopperan taitajia meillä on vain nyrkillinen. Klassinen laulaminen vaatii kovan työn, se on kuin urheilua, ei mitään kurkkuäänellä kimitystä kuten iskelmiä hoilataan. Heitä' tulisi kovasti kunnioittaa. Siis tulkaa nyt Joulukonserrteihin, kun sellaisia pongaatte. Sielu lepää niissä.

joonas172

OLEN SAMAA MIELTÄ KIRJOITTAJAN KANSSA.

VALTTERI, OLET KYLLÄ KAUKANA OSAAVASTA OOPPERALAULAJASTA. ONKO HELPOINTA SITTEN LÄHTEÄ TÄLLE STARATIELLE?

Kannattaa miettiä. Äänensä voi menettää niin helposti humpuukille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat