Kommentit (5)

Vierailija

Tässä Lin kommentissa yksi syy miksi en liity vasureihin. Sen verran " vanhanaikainen" olen, että edellytän "ensimmäiseltä naiselta" sellaista taustaa johon ei alastonkuvat kuulu.
Aiemmin, kun edes harkitsin vasureita, Kontulan kommentti eläimiin sekaantumisen laillistamisesta teki tehtävänsä.

Vierailija

Voihan sitä edellytellä kaikenlaista jos samat edellytykset ovat sitten kaikilla sukupuolilla. Naisille on kyllä erilaiset" moraaliset standardit". Kyllä suomenkin politiikassa on käynyt monta kertaa niin, että naiselta on loppuneet hommat sellaisista "erehdyksistä" joista mies olisi selvinnyt kuin tyhjää vain tai vaikka Clintonin Bili joka tuuppasi "sikari" vieraan naisen poskeen ja taisi silti jatkaa pressana. Öh-höhöö! En nyt muista aivan tarkkaan tuota Kontulan "eläimiin sekaantumis-keissiä" mutta hän taisi lähinnä ottaa kantaa lakien epäloogisuuteen asioissa jotka kulkevat tietyillä lain harmailla rajoilla kuten siihen, että suomessa eläinporno on kielletty mutta eläimiin sekaantuminen taas ei, tiedä sitten olenko oikeassa. Kaiken voi aina käsittää tarkoitushakuisesti väärin, jotkut taas vain eivät ymmärrä kuulemaansa tai lukemaansa varsinkaan jos kyseessä on aatemaailmaltaan joku eri suunnasta.

Leimatkaa vain vanhanaikaisesti

Pitääkö kaikki sallia nykyisin? Onko vasemmistolaisten ihmiskuva sellainen, että ketään ei saa paheksua, löytyi menneisyydestä mitä vain? Minusta tämä tuleva "first lady" ei todellakaan ole lady, vaan huora. Todennäköisesti tämän sanan takia tätä mielipidettä ei julkaista vaan sitä saa kyllä paheksua, mutta ei saa paheksua ihmistä, joka on huorannut tiensä huipulle, ensin alastonkuvilla ja sitten naimalla rahasta. Koska kukaan täyspäinen ihminen ei usko, että tämä rouva vilpittömästi rakastaisi jotain Donald Trumpin tapaista sovinistia. Tai jos rakastaakin, niin sekin jo kertoo ettei taida ihan kaikki palikat olla kasassa. Joka tapauksessa, kukin tienatkoon elantonsa niin kuin parhaaksi näkee, mutta on luojan kiitos olemassa vielä jotain laatustandardeja, ja tämä nainen ei niitä täytä. Itse on valintansa elämässään tehnyt. Samoin kuin Li Andersson. Tyylejä on monenlaisia, mutta kaikki tyylit eivät ole tyylikkäitä.

Vierailija

Sinä teet vain päätelmiä jotka perustuvat oletuksiin ilman mitään faktatietoa. Jos nainen on huora sen vuoksi, että hän esiintyy alastonkuvissa, niin suuri osa me naisten työntekijöistä on silloin huoria, koska moni heistä on laittanut alastonkuvansa tänne erään jutun yhteydessä.  

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat