Sivut

Kommentit (17)

voi voi sentäs..

Vierailija kirjoitti:
No Saara on kyllä tässä ihan oikeassa.
Jos joka sanomisesta vetää herneet nenäänsä  miten pärjää tuolla  menolla  maailmalla  musiikkibisneksessä olkoon kuinka hyvä laulaja  tahansa?Samu on oikeassa totta häneltä joka sana!

Tilannetaju hakusessa Haberilla

Saarahan myönsi, että Haberilla oli hyviä pointteja. Haber taas ei ollut tiedoissaan aivan ajan tasalla. Huonoin aika kysellä laulajalta kommentteja vähän tuolleen negatiivissävytteisiin juttuihin on lähellä esitystä. Esiintyjän on oltava herkkä, koska muuten hänestä ei olisi taiteilijaksi. Taiteilijat tämän tietävät, muut eivät ehkä niinkään, kuten kommenttisikin sen osoittaa. Ihmettelen kyllä Haberin ulostuloa lehtien palstoilla tässä asiassa.. ?Jos hän _ihan oikeasti_ olisi ollut fiksu ja huolissaan Saara Aallon uran kehittymisestä kisan jälkeen, hän olisi käynyt tällaiset keskustelut yksityisesti Saara Aallon kanssa.

asdf

Tilannetaju hakusessa Haberilla kirjoitti:
Saarahan myönsi, että Haberilla oli hyviä pointteja. Haber taas ei ollut tiedoissaan aivan ajan tasalla. Huonoin aika kysellä laulajalta kommentteja vähän tuolleen negatiivissävytteisiin juttuihin on lähellä esitystä. Esiintyjän on oltava herkkä, koska muuten hänestä ei olisi taiteilijaksi. Taiteilijat tämän tietävät, muut eivät ehkä niinkään, kuten kommenttisikin sen osoittaa. Ihmettelen kyllä Haberin ulostuloa lehtien palstoilla tässä asiassa.. ?Jos hän _ihan oikeasti_ olisi ollut fiksu ja huolissaan Saara Aallon uran kehittymisestä kisan jälkeen, hän olisi käynyt tällaiset keskustelut yksityisesti Saara Aallon kanssa.
Olen sama mieltä Saaarasta moittinut Suomalaisia arvattavissa kyllä se olikin hän ei ole   yksin laulajana maailmassa ei kaikki voi tykätä hänen musiikistaa!Esiintyjät ei ole sen herkempiä kun muut taapertajat sama sakki olkoon vaikka  hoitaja tai laulaja  ei eroa toinen vain toista itsekäämpi/  itsekeskeisemp! Tuo taiteiljat  ovat  herkmpiä on ihan samaa sarjaa kuin että kaikki Suomessa ovat  hiljaisia  höpö höpö näille jutuille..Samu nyt on oikeassa se leikin kestäköön kuka siihen lähtee pätee kaikkiin ammatteihin..Saara on hyvä laulaja mutta vaikuttaa teennäiseltä ja omahyväiseltä en vain voi  mielikuvalle mitää!Samu nyt on hyvä tyyppi ei lähtenyt haukutaan Suomalaiset linjalle kun hänelle  menestystä tuli  mikä on hyvä  ja hieno juttu sellaista  arvostan tässä Suomea  moittivien maassa..

Julkisuuden kirot

En ole seurannut Saaran elämää, mutta mikäli aikoo tehdä uraa, joka vaatii julkisuudessa olemista on tasan tarkkaan kovetettava itsensä muiden arvostelulle ja väärin perustein tehdylle 'ystävälliselle ja hyvää tarkoittavalle' arvioinnille.

Olin useita vuosia työni takia julkisuudessa, kunnes olin korviani myöten täynnä minua tuntemattomien ihmisten näkemyksiin itsestäni. Tämä koski sekä ystävällisiä että vähemmän ystävällisiä viestejä ja kommentteja. Joillekin olin tahtomattani märkä päiväuni, toisille taas oksennusten ja tappouhkausten kohde. Sekopäitä soitteli öisin puhelinvastaajan täydeltä.

Monille julkisuuteen haluaville sen mukanaan tuomat negatiiviset ilmiöt ja asiat tuntuvat tulevan yllätyksenä.

Kiitos, ei enää julkisuutta :)

Vahvuutta ja kaikkea hyvää toivon lahjakkaalle artistille.

Vierailija

Entä jos Saara vähän haukkuikin Suomea ohjelman mittaan. Se on hänen henkilökohtainen kokemuksensa ja monilla muilla on varmasti samansuuntaisia mielipiteitä, kukaan ei vaan uskalla sanoa ääneen hyssyttelijöiden takia jotka loukkaantuvat kaikesta ja suhtautuvat kaikkeen yleiseenkin kritiikkiin vertariipivän tunteellišesti niinkuin heitä olisi juuri puukotettu ihan niinkun säkin tuossa viestissäsi. Ja nyt sitten tunteenpalolla vihaat Saaraa ja haukut häntä. Saarassa on paljon enemmän munaa mun mielessä kuin tuossa Samu-sedässä. Todella ärsyttävää kommentointia Saarasta, en voi muuta kuin yhtyä Saaran järkytykseen, Samu ei tiedä mitään hänen urastaan ja ponnisteluistaan ja hyvä vaan että pitää vähän meteliä aiheesta jos kokee toisen loukanneen hänen ylpeyttä. Saarassa on uuden ajan Spice Girls -asennetta! :3

Saara-fani

Näin jälkeen voisi todeta, että SUURIN OSA moni Saaran epäilijöistä saavat syödä katkeransa sanansa. Ja minkäkö takia.

1. Saaralla ON levytyssopimus kahden suuren levyfirman kanssa (Sony Music UK ja Sony Music Finland ja Syco on osa Britti-Sonya) jotka edistävät laulajan uraa maailmanlaajuisesti.

2.  Saaralla on kaksi kansainvälistä managerointisopimusta Global ja Roar Global jotka edistävät hänen kansainvälistä uraa. Joka on Saaran kannalta paras. Nimittäin kun lukaisee tämän haastiksen mitä Samu sanoo suomalaisista managereista.

http://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/samu-haber-musiikkialan-tila...

Suomen osuuden hoitaa hänen puolisonsa Meri Sopanen.

3. Saaran uraa avustaa huippuartistit jotka tekevät hänelle sopivia biisejä kuten laulaja Sia. Tällä hetkellä hän työstää biisejä Iso-Britannia studiolla. Sekä matkustaa jenkkeihin Studioon työstämään biisejä. Mutta nyt hän kiertää tällä hetkellä esiintymässä pitkin Iso-Britanniaa muitten Xfactor tähtien kanssa muutaman viikon ajan. Ja muutenkin hänellä on sellaisia juttuja meneillään joista ei voi vielä julkisesti informoida.

4. Huhtikuussa Hartwall Areenalla on hänen konsertti jossa tarkoitus esittää hänen uusia biisejä. Sekä samassa yhteydessä julkaista WSOY kustantama kirja. Ja jonka on kirjoittanut Laura Friman.

.

5. Kansainvälisessä lehdistössä Saara on saanut ylistystä ja hehkutusta laulutaidostaan jopa huippuluokan artisteilta.
Että siinä mielessä joittenkin suomalaisten kateelliset lokapuheet ovat pelkkää sanahelinää.
Mutta minkäs teet joittenkin kommentoijien idiottimaisuudelle mitä nämä ovat menneet kirjoittelmeaan  ympäri nettiä.

Lyhyesti sanottuna voisi todeta, että tuo The X Factor UK 2016 oli Saaralla TODELLINEN ONNENPOTKU edistämään hänen uraansa musiikin alalla. Että pullat ovat hyvin uunissa vaikka kuinka  jotkut JUNTIT jaksavat edelleen nillittää somessa ja keskustelupalstoilla hänen huonosta lauluäänestä(???) tai muuta vastaavaa.

Voisi kysyä, että minkähänlaista näitten dissaajien elämä mahtanee olla? Ehkä  tapahtuma köyhää, että pitää keskittyä heittämään jotain joitavaa skeidaa. 
Ja se mitä Saara silloin MUKA haukkui Suomea ja / tai suomalaisia niin hän vain totesi tosiasioita jotka on tullunna esille eri medioissa mitä alkuun kirjoittelivat Saarasta ja joittenkin junttien ala-arvoisista ja idioottimaisista kommenteista vailla faktapohjaa.

Mutta voi voi JOS Saaran täysin aiheesta antamat poskilitsarit sattuivat kolahtamaan omaantuntoon.

Niin Ei se ole Saaran päänsärky.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat