Kommentit (8)

alkoholistin aikuinen lapsi

Roope leikkii nyt tulella. Jos äiti ei ole halunnut julkisuuteen aikoihin, miksi vääntää hänet sinne väkisin? ja tälläisen aiheen kanssa. Roope selvitä soppasi kotona. Tuntuu että "rahastat" äidilläsi. Onko isä niin puhtoinen kun luulet? 

omg

alkoholistin aikuinen lapsi kirjoitti:
Roope leikkii nyt tulella. Jos äiti ei ole halunnut julkisuuteen aikoihin, miksi vääntää hänet sinne väkisin? ja tälläisen aiheen kanssa. Roope selvitä soppasi kotona. Tuntuu että "rahastat" äidilläsi. Onko isä niin puhtoinen kun luulet? 

Eihän Roope äitiään julkisuuteen väännä! Jos Minna biisin ansiosta ottaa yhteyttä Roopeen ja ehkä jopa alkaisivat olla tekemisissä toistensa kanssa, niin tietenkin yksityisesti.

Ihmisen ikävä

Ihmisen ikävä toisen luo voi masentaa joten on hieno asia jos Roope saisi tavata biologisen äitinsä.Toivon sinulle Onnea yrityksessäsi jotta onnistut ja voit keskustella vaikka ei muuta tulisikaan!Kaikkea hyvää teille kummallekkin.

Äidin sydän

Surullista, että Roopen elämästä äiti on kadonnut. Kaipuu on varmasti aitoa. Äiti on kuitenkin aina äiti. Olen itse Roopen ikäisen pojan äiti. Voin kuvitella, kuinka suurta tuskaa hänen äitinsä kantaa sisällään. Eino Leino sen jo kiteytti: Ei paha ole kenkään ihminen mut yksi on heikompi toista. Toivottavasti yhteys vielä syntyy.

Vierailija

Anteeksi nyt, kun sanon asiasta mielipiteeni, mutta tuntuu pahalta että roopen isä on muuttanut kauas tämän äidistä roopen ollessa pieni.
Suomi on siinä mielessä takapajula, että voin kuvitella ympärostön syyllistäneen äitiä kun ei hoida lastaan, hän on melko varmasti saanut ympäristön taholta tuntea olevansa epäkelpo ihminen. Siis tämä minna.
Ja jos on tehnyt toisen kanssa lapsen, niin eikö tätä kohtaan oikeasti tunne mitään? Että haluaisi lapsen pitävän yhteyttä äitiinsä, että haluaisi et tällä menee hyvin.
Millainen tyyppi tuo epputyyppi on?

Kukaan ei auttanut minna turusta.
Ja toinen juttu mikä ihmetyttää on kun hänen ex-miehen nimeä ei kerrota. Onko vaikutusvaltaisesta suvusta, kun jopa minna turusen oma äiti hylkäsi lapsensa.

Roope on nuori ja tyhmä ja se hänelle sallitaan. Sara sieppi sitten "pelkäsi "pahoinpidellyttä terveytensä joko omaa heikkouttaan tai maailman pahuuden vuoksi menettänyttä poikaystävänsä äitiä.

On tietenkin helppoa roopen oman mielenterveyden kannalta kun asiassa on vain yksi syntipukki ja se on äiti.
Mutta näin ulkopuolisen silmin ja elämänkokemuksella VOI OLLA (en tiedä) että kuvassa on paljonkin hirvittävää pahuutta joka ei ole minnassa.

Vierailija

Tai siis minna turunen menetti terveytensä ex-miehensä pahoinpitelyn vuoksi, ei maailman pahuuden, vaan yhden ihmisen pahuuden, mutta juttuun kytkeutyy kaikkien läheisten tai ex-läheisten hylkääminen tai jonkinlainen syrjintä, joka toivottavasti johtuu oman mielenterveyden suojelusta tai minnan puolison pelosta, eikä puhtaasta pahuudesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat