Kommentit (4)

Timo

Kaiken hehkutuksen keskellä on hyvä ottaa vastaan terveiset täältä Isosta-Britanniasta ja tiedostaa, että X Factor ei todellakaan ole mikään maailmantähtiä tekevä ihmekone, vaan se on vuodesta toiseen yhä huonompia katsojalukuja keräävä tosi tv -ohjelma, joka tarjoaa pullamössö TV -viihdettä sohvaperunoille: Alkusyksy seurataan ja naureskellaan toinen toistaan huonommille esiintyjille (sosiaalipornoa pahimmillaan) ja sen jälkeen kerätään ihmisiltä rahat pois kappaleiden välissä houkuttelemalla heitä ostamaan lähetyksissä kuultuja kappaleita ja osallistumaan maksulliseen kilpailuun jossa voi voittaa auton ja käteistä rahaa.

Samaan aikaan pyörivä Strictly Come Dancing kerää viikosta toiseen keskimäärin 10 miljoonaa katsojaa kun X Factorin katsojamäärät putoavat viikottain noin 500.000:lla ja ovat nyt noi 5.5 miljoonaa per jakso: Voi kuulostaa paljolta, mutta ei sitä ole kun ajattelee, että Briteissä asuu yli 65 miljoonaa ihmistä

Saara Aallolla on kilpailun jälkeen alle vuosi aikaa rakentaa itsestään kaikkien muistiin jäävä artisti tai saavutettu näkevyys on menetetty. Vai miltä kuulostavat tällaiset menneiden vuosien voittajat kuin Steve Brookstein, Shayne Ward, Leon Jackson tai vaikkapa Joe McElderry? Tai osaatteko nimetä vaikkapa viisi kappaletta joita edes kyseisen kisan voittajat olisivat levyttäneet?     

Ihana elämä

Jestas. Timo ei olekaan saanut samanlaista hehutusta Briteissä asuessaan, kuin Saara Aalto nyt X-Factorissa. Negatiivinen sävy ei näköjään lähde kulumallakaan kun sellaisen saa synnyinlahjana, tai vaikka asuukin ulkomailla. Ja sitäpaitsi kaikkia asioita ei kannattaisi kertoa omina totuuksinaan. Tänä päivänä muuuallakin tiedetään eikä eletä kuplan sisällä. X Factor -ohjelmia nähdään muissakin maissa, mm ihana Samu Haber on mukana tuomaroinnissa.

Onneksi Keski-Euroopassa paistaa aurinko ympäri vuoden, ihmiset ovat energisiä ja iloisia. Eikä tarvitse haukkua edes sohvaperunoita tv:n katselusta. Elämä on ihanaa kun siitä osa nauttia toisista vikoja hakematta.

Ei kukaan

Totta kai se on suunniteltua, vaikka en sitä haluaisi myöntääkkään. Nyt pari viikkoa eteenpäin, kuudennella viikolla kun Sam Lavery niminen tyttö putosi, yksi tuomareista (Sharon) muutti tilanteen aivan viime hetkellä, vaikka hän sanoi tiputtavansa toisen pudotusuhan alle jääneen kilpailijan. Kaikkien esiintyjien/tuomareiden nappikuulokkeisiin sanotaan, kuka tulee putoamaan. Siksi kilpailijat eivät koskaan edes ole yllättyneitä, kun putoavat, koska he tietävät jo kohtalonsa. (Huom! Tämä ei ole välttämättä totta, mutta olen nähnyt vinkkejä tähän liittyvästä toiminnasta, kun olen katsonut showta viikkojen aikana)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat