Kommentit (7)

nyt oli loistava esitys..

Ihmeen iso ääniala mutta  Suomessa tyytyi laulamaan vain  balladeja olisi vedellyt tuolla raivilla olisi euroviisupaikkakin auennut!Onnea hiton hyvä esitys ei taida tyttö  jännittää lauluss  huokui kokemus ja ammttilainen paras veto upeaa !

Vierailija

Sori skeptisyyteni, mutta eivätköhän ne ole aika suurelta osin suomalaisia, jotka sieltä Youtubesta Saaraa katsovat, kun eivät voi katsella suoraa lähetystä TV:stä (no netistä voisivat, mutta kuinka moni jaksaa), mutta kiinnostaa kuitenkin tietää, miten Saaralla sujuu, ja joka lehden sivuilla on vieläpä kätevästi videolinkki esitykseen. Eli eivät ole kyllä millään muotoa vertailukelpoisia Saaran katsojaluvut muiden lukuihin. Ei se, että suomalaiset katsovat paljon Saaran videoita, ole tietenkään mikään vähäteltävä asia, koska pääasiahan on saada mahdollisimman paljon faneja ja näkyvyyttä, mutta harvempi suomalainen kuitenkaan äänestää kyseisessä kilpailussa. En siis lähtisi Youtuben suurista katsojaluvuista vielä vetämään mitää yhtäläisyysmerkkiä jatkoonpääsemisen suhteen, vaikka toivonkin Saaralle kaikkea hyvää kilpailussa ja mahdollisimman pitkälle etenemistä. Tsemppiä Saaralle siis kilpailuun!!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Saara voittaa koko kilpailun! Olisi pitänyt voittaa jo voice of Finland. Täällä ei ymmärretty hänen lahjakkuutta.

Tsemppiä vain Saaralle, mutta ... edelleenkään en ole vakuuttunut, edelleen jää vaikutelma taitavasti järjestetystä karaoke-esityksestä. Saara osaa laulaa, muttei eläytyä aidosti. Räjähtävyys jota kappaleet vaatisivat menevät lähes aina huudoksi, herkät kohdat selvästi paremmin. Toistaiseksi paras esitys on ollut se eka kappale jolla hän pääsi sisään kisaan. Kaikki muut tavalla tai toisella osittaista huutamista ja hölmöjä kommenetteja, joista jopa juontajat ajoittain hämmentyvät. Jospa Saara unohtaisi esiintymisen ja alkaisi panostaa oman, aidon, itsensä esiintuomiseen - ei siksi että on hyvä vaan siksi, että hän on olemassa. 

Vierailija

X Factor ei ole mikään huippusuosittu ohjelma täällä briteissä: Seikka joka näkyy selkeästi juuri esimerkiksi noissa YouTube katsojaluvuissa. Siinä missä Strictly Come Dancing vetää viikosta toiseen keskimäärin 10 miljoonaa katsojaa putoavat X Factorin katsojaluvut noin puolella miljoonalla per viikko. Tällä hetkellä katsojaluvut ovat siellä noin 5 miljoonan tietämissä mikä voi kuulostaa suurelta luvulta, mutta kun ajattelee, että Iso-Britanniassa ja Irlannissa on yhteensä noin 70 miljoonaa asukasta niin se ei ole mikään iso luku. YouTubessa Saaran videoiden suosio selittyy siis nimenomaan sillä, että suomalaiset käyvät siellä Saaran videoita katsomassa brittien lisäksi. Väittäisin, että Saaran pärjäämiseen vaikuttaa myös se, että kotimainen media on uutisoinut miten myös suomalaiset pystyvät X Factorin aplikaation lataamalla äänestää Saaraa jopa viisi kertaa (viisi ääntä antaen). 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat