Kommentit (5)

Vierailija

Puuttuu: Uudistaja. Pursuaa ideoita, ja kohkaa niistä kovaan ääneen. Haluaa koko ajan kehittää asioita. Rasittavan optimistinen tyyppi.

Vierailija

STRESSAAJA: kulkee koko ajan puolijuoksua, hoputtaa muita, syyllistää tauolla olijoita valittaen heille ohimennen "miten en taaskaan ole ehtinyt syödä/juoda kahvia tänään", ei ehdi odottaa tietsikan sivuston latautumista, pyytää joka meilinsä lopussa, että hoitakaa asap. Kuolee sydäriin tai siihen, ettei olekaan korvaamaton.

SUURI TUNTEMATON:  tämä ihminen on ollut viraston palveluksessa X vuotta, eikä vieläkään ole auennut muille työtovereille. Hän istuu työhuoneessaan paperi- mappi- ja lokerikkopinojen takana piilossa - vai istuuko? Tuohon tunkkaiseen huoneeseen ei kukaan ole koskaan rohjennut astua. Joskus sieltä kuuluu hiljaista ääntä, kun tuo virkamies katsoo kaiketi sähköpostistaan jotakin esitystä... Kokouksessa hän on joko poissa tai hiljaa, eikä koskaan kommentoi.

ÄITI: Äippä päivittää kotiväen kuulumiset joka päivä. Milloin on Kaarlolla oksutauti tai tarhan kirppis, Liisalla voimisteluharkat ja Esalla YO-juhlat. Hänen elämänsä on toisaalla ja siellä kiireistä. Äipän työpöytä on valokuvilla vuorattu ja hänestä saa hyvän promoottorin toimiston uusimpien äitiyslomalaisten läksiäislahjojen organisoijaksi.

Vierailija

Päivittäjä
Päivittää facebookkiin kuinka kivaa olla töissä maailman kivoimpien työkavereidensa kanssa ja mitä tehnyt siellä milloinkin sekä laittaa kuvia työpaikalta itsestään tai tekemisistään.😝😂

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat