Kommentit (1)

Suokuikka

nyt on keksitty meditointi. mikäpäs siinä. meditoinnin avulla pystymme tekemää työtä paremmin ja olemme tuottavampia yksilöitä työntantajille, myös ammattiliito kiittää. Näin hyödymme kaikki meditoinnin eduista.

joku mietti miksi menemme normaalisti maisemakonttoriin, kuulemme ja näemme koko osaston hajut maut ja  värit äänistä puhumatta.  sitten luemme sähköposteja ja instant  messages ja soitamme puheluja näyttääksemme tehokkailta. pomo voi vahtia koko ajan tekeekö/näyttääkö se mitään tällä sekunnilla.  ajatteleminen kuuluu johdolle. (reaaliaikainen työnteko ei sovellu enää yli 40- vuotiailta).

Sitten pörssifirma ostaa omamme, puolet porukasta irtisanotaan ja loput päätyvät toiseen maisemakonttoriin. Verottajan tilastoista näemme kuka yksi tai kaksi verkostoitunutta henkiköä saivat miljoonat. Vanhan verkoston ihmiset ovat aina huonompia kuin uuden verkoston ihmiset.

Pitäisikö tätä muuttaa mitenkään, kysyä aina voi. Toisaalta maisemalandiassa on byrokratia kehitetty nelvetiksi ja ihmisten työllistäminen on jätetty 30-39 vuotiaiden supertyöntekijöiden vastuulle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat