Kommentit (12)

kaunis :)

Sinä olet kaunis. (Sanoo joka päivä!) ja 'Kuka sokea muka ei tajuaisi, että se sama upea nainen on noiden verkkareiden ja t-paidan alla kuin muussakin vaateparressa tai alasti.. hölmöhän sitä olisi, jos ei omaa naistaan pysty näkemään vaatteidenkin lävitse juuri niin loistavana kuin hän on!' 

- sanoo samainen jo usean vuoden aviomies, kun itse olin ollut kuumeessa ja nuhassa, ja istuin löhöhousuissa sohvalla. Olin myös todennut aiemmin, että joku exä ei sietänyt relavaatteita kotona, koska 'ei näytä naiselliselta ja haluttavalta' (joo on exä syystä..)

"Rakastan sinua"

"Sitä, mitä on tullut ennenkin sanottua".
Viittaa seurustelun alkuaikaan, kun mies soitti työpaikaltaan eikä vielä kehdannut ulkopuolisten kuunnellessa sanoa, että rakastaa minua.

Omnellinen 39v.

Mieheni viljelee kauniita sanoja päivittäin: olen kuulemma maailman kaunein ja ihanin, mua parempaa naista ei olekaan, olen Se Oikea, vaatteeni ja kroppani on täydelliset... hän kirjoittaa perinteisin kirjein myös minulle näitä asioita sillä elämme kaukosuhteessa Hki-Tre...

Vierailija

"En mä osais enää olla ilman sua" ja tää ( olin siis lähdössä kauppaan ja kysyin onko erityistoiveita) "Jotain hyvään ittes lisäks" :-)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat