Kommentit (8)

Vierailija

Tämä on niin totta. Yhtäkkiä on hyväksyttävää, että töihin voi tulla verkkareissa tai kollareissa ja bändi-t-paidassa, vaikka samoissa tiloissa liikkuu asiakkaita business-vaatteissaan. Hävettää näyttäytyä tällaisten kollegojen vierellä asiakkaiden kanssa. Vaatteilla on roolinsa siinä mielessä, että ne tuovat uskottavuutta asiakkaiden ja työkavereiden suuntaan ja mielestäni myös osoittavat työntekijän kiitollisuutta työpaikkaansa kohtaan; viitsin panostaa pukeutumiseeni, koska arvostan tekemääni työtä. Panostus ja rahallinen panostus ovat sitten eri asioita. Koti- ja vapaa-ajan vaatteet on erikseen. Ja mikä sen mukavampaa kuin saada työpäivän jälkeen vaihtaa mukavat kotihousut jalkaan ja heittäytyä vaatteidenkin puolesta vapaalle.

maikat halloo! saa pukeutua!

Voi jestas, kun sinulla olisi työmaa opettajien pukeutumisessa. Turha toivoa työrauhaa, kunnioitusta tai auktoriteettia\kuria jos pukeutuminen on tod t-paita , farkut tai shortsit linjalla. T- paidatkin ovat välillä niin kulahtaneita kuin vaan ikinä voi olla. En pyydä vanhaa pukupakkoa miehille, mutta jos pukeutuu samalla lailla kuin oppilaista typerimmät, niin voiko mitää kunnioitusta odottaa. Eihän tämä tietysti koske kaikkia opettajia eikä kaikkia kouluja, mutta oma kokemukseni on pääkaupungista ja hävettää aivan tavattomasti. Siis oikeasti hävettää, hävettää, hävettää.

Epäkelpo

Vastustan naisten ehostusvelvoitetta. Jos on herkkäihoinen ja -silmäinen, ehostus aiheuttaa ärsytysoireita. Mielestäni siisteyttä ja hyvää hygieniaa voidaan edellyttää. Hengitys voi haista, vaikka huolehtisikin hampaistaan eikä tupakoisi tai joisi alkoholia. Ja hienhajuakin voi suihkussa käynnistä ja deodorantin käytöstä huolimatta tuntua, jos deodorantti vaan ei toimi ja on saanut perinnöksi ylenmääräisen hikoilutaipumuksen. Niin että olen pahoillani. Olen kyllä kaikkeni yrittänyt.

Hel och ren

Miksi ihmeessä naisen pitäisi ehostaa itseään menestyäkseen uralla? Todella omituinen vaatimus. Suomessa meikataan muutenkin hyvin raskaalla kädellä itänaapurin tyyliin. Kannattaisi ottaa mallia Skandinaviasta. Itselläni on herkkä, mutta hyvä iho. Vaaleat hiukset jotka pidän puolipitkinä siistissä kunnossa muunnellen kampauksia. Tummahkot kulmakarvat ja mustat ripset. Siistin kulmat pinsetillä. Siinä kaikki. En ole koskaan kuullut kritikkiä meikittömyydestäni. Urakehitys ei ole kärsinyt.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat