Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Tämähän oli vaihteeksi ihan hauska. Kyllä Virpi Salmesta Salmen Virpistä vielä tulee ihan varteenottava tekijä kynäilyn saralla.

Batman

Voi järjen riemuvoitto näitä toimittelioita..Rupeaa olemaan Putkosen ajojahti samaa linjaa kun Janitskin...Väärän puolueen kaveri nostaa ongelmia julkisuuteen..Hyväveli verkosto tärisee..

kokoomuslainen

Uskomatonta, millä raivolla nämä koulukiusaaja/vihapuhe-toimittajat kaikissa medioissa kävelevät hätää kärsivien ihmisten ylitse! Nujertaminen ja vahingonilo näyttävät olevan heille suurinta nautintoa.

Putkosen juttujen pääsisältönä eivät todellakaan olleet lepakot. Toimittajien ja muitten satiirikkojen kannattaisi perehtyä asiaan ja kuunnella uudelleen Putkosen tuulimyllyohjelmat. Asiantuntijatkaan eivät niissä väitä 100%:sesti, etteivätkö nämä Suomen jättiläismyllyt voisi aiheuttaa sairastumisia. Missään muissa maissa ei ole näin isoista myllyistä kokemuksia. Asiaa tutkitaan lisää.

Eläimillä ja sairastuneilla yksivuotiailla ei voi olla pelkoja ja ennakkoluuloja tuulivoimaa kohtaan. Oireet häviävät, kun sairastuneet vaihtavat paikkakuntaa, palautuvat, kun he tulevat takaisin kotiin. Tavallinen talonpoikaisjärki jo kertoo, että tuulivoima-asioissa on jotakin mätää.

On katastrofi, että ihmiset joutuvat lähtemää karkuun kodeistaan.

Mahtavaa, että Putkonen on lähtenyt selvittämään asiaa!

Suomalainen mies

1. Röntgensäteily on terveellisempi vaihtoehto kuin linnunlaulu, koska siitä ei kuulu ääntä.

2. Radioaktiivinen jäte on turvallista, koska Me Naiset ei ole koskaan nähnyt sitä ilmassa.

3. Helsinkiläiset voivat tehdä energiansa itse vapaavalintaisella lähienergialla.

4. Suomalainen mies tietää, että talven paukkupakkasilla ei tuule, sillä suomalainen mies suhtautuu asiaan sekä järjellä, että tunteella.

5. Työmies Matti googlasi aivan oikein, että tuulimyllyillä pekkaroidaan veronmaksajien seteleitä taivaan tuuliin neljä miljardia.

6. Röyhkeästi valehdellaan, että Kanarian saarilla testatut "arktiset" tuulivoimalat kestävät Suomessa 30 vuotta. Vajaan tariffitukiajan, 12v , ne kestävät.

Vierailija

Tuulivoimaloiden aiheuttamat terveyshaitat ovat kiistattomia. Pitkäaikainen altistus voimakkaalle infraäänimelulle aiheuttaa väistämättä vakavia terveyshaittoja. Näistä tuulivoimaloiden aiheuttamista terveyshaitoista on jo kotimaisiakin kokemuksia aivan riittävästi. Uudet kaavoitusprosessit pitäisi välittömästi keskeyttää ja nykyisin käytössä olevat voimalat pysäyttää lisävahinkojen estämiseksi.

Vierailija

Tuulivoimarakentaminen on yksinkertaisesti tyhmää. Tuulivoimalat aiheuttavat vakavia terveyshaittoja matalataajuisella melupäästöllään. Valosaaste häiritsee asukkaita ja eläimistöä. Syöttötariffi kuormittaa kohtuuttomasti valtiota ja veronmaksajia. Tuulivoimaloiden sattumasähkö vain sekoittaa sähkömarkkinoita ja lisää mm. vesivoimaloiden ohijuoksutusta alassäätötilanteissa. Ulkomainen turbiinivalmistaja vie koko investoinnista 70-80%. Tuulivoima työllistää lähinnä ulkomailla. Tuulivoimarakentaminen vain lisää CO2-päästöjä. Haittavaikutukset jäävät kohdepaikkakunnalle, mutta raha valuu ulos.

Maza

Näemmä täällä on jo Persujen tutkijatiimi ollutkin kommentoimassa :D Olis kiva nähdä linkkejä tutkimuksiin joissa nämä väitteet on todettu. Faktat tai niiden tarkistaminen nyt harvemmin kuuluvat ko. puolueen kannattajien sanavarastoon, joten en pidätä hengitystäni.
Satiiri on tosiaan vaikea laji.

Vierailija

Tuulivoimaloiden aiheuttama infraäänipäästö on vakava ongelma. Asian tulo julkisuuteen aiheuttaa paniikkia tuulivoimaa rakentavilla ja kannattavilla tahoilla. Siellä tiedetään, että asian selvitessä tuulivoimarakentaminen Suomessa loppuu kuin seinään. Myöskään viranomaiset, joiden hankkeita on pitänyt valvoa, eivät haluaisi asiaa myöntää. Kuka nyt haluaisi olla vastuussa terveyshaitoista ja siitä, että perheet ovat joutuneet jättämään kotejaan? Siksi ko. tahot yrittävät vain laittaa koko homman läskiksi. Kaikki asiallinen keskustelu terveyshaitoista pyritään leimaamaan hörhöilyksi, kateellisuudeksi, nuppivaivoiksi tai vaikka ydinvoima- tai öljyteollisuuden salajuoneksi.

Vuosisadan puhallus

Tuulivoimateollisuus, vihreät, kok, sdp, STM:n haastattelututkijat, tuulivoimafanit, jne, jne väittävät, että tuulivoimasairastumisissa jylläävät voimakkaat ennakkouskomukset ja asenteet.

Oikeassa ovat:  kaikilla em:lla  on vuorenvarma ennakkoasenne ja uskomus, että tuulivoima ei voi aiheuttaa sairauksia.

hoitsu

Maza, infraäänisairauksista kyllä löytyy vaikka millä mitalla tietoa, diagnoosia myöten, jos vaivautuu etsimään. Kansantajuinen esimerkki infraäänen vaikutuksista löytyy esim erään ammatti-ihmisen lehtiartikkelista "Kuka suojelee tuulivoimalta", googlaapas!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat