Kommentit (5)

Lerppa

Mikä näistä torveloista tekee asiantuntijoita? Onko ne köyrineet niin paljon, kenties moninkertaisesti muihin nähden, että ovat valaistuneet ja saaneet häntimisdiplomin tai jonkin sortin prenikan? Onko niillä todistus asiantuntijuudestaan? Vai olisko asiat niin, että kukin saa ja antaa tavallaan.

Freud oli oikeassa!!!

Sorge, mutta Prausen tutkimus on ainoa laatuaan verrattuna lukuisiin Brodyn ja kumppaneiden tekemiin tutkimuksiin. Lisäksi aivotutkimukset osoittavat, että klitoriksen ja emättimen orgasmeissa eri aivoalueissa tapahtuu muutoksia.
Olisin saanut Brodyn Suomeen luennoimaan naisen orgasmista, mutta eipä täällä tieteen retuperässä ollut moiseen yhtään mitään kiinnostusta.

Tunne itsesi

Onnekseni tiedän miten saan aina orgasmin. Freudin teoriat aina ihmetyttäneet. Nyt on uusi Freudien sukupolvi ja ihmetyttää aivan samoin. Mihin nämä olettamukset perustuvat. Omaan kokemukseenko vai kokemattomuuteen.

Vierailija

Montakohan klitoris- tai vaginaorgasmia Freud aikoinaan sai. Moiset värkit itse omaavana voin sanoa, että Prausen tutkimustulokset kuulostavat järkeviltä ja todenmukaisilta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat