Kommentit (7)

jury

Yksi (1) lapsi ja isä "epävarma, neuvoton ja pelokas" (vai äitikö) ?  Monen lapsen yksinhuoltajaäidit pärjäävät, vaikka olisi taloudellisia vaikeuksia, sairautta ja muuta vastoinkäymistä ja vastuullinen työ. On vastuutonta siirtää omat pelot lapseen.  Eikö lapsella ole myös äiti ? 

Elliina

Ja heti pukkaa negatiivista kommenttia... Samojen ajatusten ja ongelmien kanssa painivat myös ne heteroperheiden äidit ja isät. Paljon on myös niitä perheitä, joissa äiti on käytännössä yksinhuoltaja, kun isää ei kiinnosta ottaa vastuuta mistään. Ensimmäisen lapsen vauvavuosi oli minullekin rankka henkisesti, vaikka arjen ja tunteet olikin jakamassa myös toinen vanhempi. Ja nyt kahden päiväkoti-ikäisen kanssa tiedän tasan tarkkaan, miten hankalaa se voi olla, jos joutuu yksin huolehtimaan töiden ohessa arjen pyörittämisen. Joten paljon tsemppiä Janille ja kiitos, kun nostat hankalat asiat esiin.

Vierailija

Eiköhän kansanedustajan kuuden ja puolen tonnin ”minimipalkalla” ole jo varaa palkata apua jos sitä tarvitsee. Saisi joku tarvitseva sen työpaikankin..

Oudolta kuulostaa myös ajatus irtisanoutumisesta, jos olisi muissa töissä. Kyllä niin yksinhuoltajan kuin muidenkin on pakko pitää työpaikastaan kiinni, jos sellainen sattuu olemaan, oli uupumusta tai ei. Ei se uupumus häviä, vaikka kuinka lepäilisi, jos samalla täytyy miettiä millä laskut maksetaan ja saadaan ruokaa pöytään.

Kyllä näyttää kansanedustaja olevan täysin "pihalla" tavallisten ihmisten arkitodellisuudesta..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat