Kommentit (5)

Vierailija

Edellisessä suhteessa mies maksoi kaiken, nyt J-M. 

Ja mitä noihin lapsihaaveisiin tulee, niin kannattaisikohan ensin huolehtia jo siitä olemassa olevasta?

Vierailija

Mikäs ongelma tuossa on.
Useimmista miehistä on vain miehekästä, että pystyy elättämään naisensa/perheensä.
Ja jos löytää klassisen naisen, jolle homma on ok, niin ei muuta kuin kovaa ajoa.

Herätys..

Tämäkin on Latvalan hyvä tietää:

Kannattaako ryhtyä elättämään tuota "tositv-tähtöstä"?. Missä on suhteen kolmas pyörä Ninni Vartiamäki? joka kävi hankkimassa UUDET DAISARIT samaan aikaan kun asui/asuu Latvalan talossa nyt syksyllä! - mistä tämä Ninni sai silloin rahat tähän kalliiseen operaatioon?  tämä Ninni kuulemma huijasi rahat operaatioon ulkomailla töissä olevalta mieheltä, tämä on faktaa. Maisa väittää että he auttoivat tuollon ystävää Ninniä hädässä!?niinkö? valehtee päin naamaa. Kuka neuvoi Ninniä tässä rintojensuurennusleikkausasiassa ja että miten Ninni saisi siihen rahat ? Tuo juttu oli ihan täysi huijaus ja vain arvata saattaa mikä kuvio jutun takana on!? eikö Latvala tajua minkälaisten naikkosten kanssa on tekemisissä! Toivottavasti tajuaa tämän asian ajoissa.

olipataasoutootsikko

Mikä ihmeen "vanhempi mies"? Ei kuuden vuoden ikäero ole yhtään mitään. Mietin jo otsikon perusteella, että rallissa sitten ilmeisesti noustaan huipulle huomattavasti kypsemmässä iässä kuin olin luullut, koska minusta semmoinen 15-20 vuoden ikäero on minimi, mistä kannattaa edes puhua jollain tapaa merkittävänä ikäerona (etenkin silloin kun mies on vanhempi, sehän on luonnonlaki, että miehen kuuluukin olla suhteessa se vanhempi, kun mies on muutenkin yleensä se järkiosapuoli). 

Onnellinen elämä

"kun mies on muutenkin yleensä se järkiosapuoli)????

Mitä ihmettä? Onko kyseessä näin alemmudentuntoinen asia, että miesten pitää jo kuvitella olevansa järkevämpi osapuoli perheessä. Valitettavasti tämä ei pidä todellakaan paikkansa, ainakaan joka perheessä! Sorry, ei Suomessa: Tasaisen Arvon maassa! Naiset joutuvat elättämään tänäpäivänä perheensä, ja myös sen järkiosapuoli-miehensäkin! Pikkasen vanhanaikaista ajattelua tuollainen. Eikä pahalla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat