Sivut

Kommentit (43)

andy k

Onpa hienoa, kun missimittainen ( XD ) ja jo aikaisemmin yhden JSN:n langettavan tuomion ( Ludvig Borga 2010 ) saanut kvasiälykkö Hazard katsoo asiakseen puuttua stand up -koomikko Sami Hedbergin substanssiin ja habitukseen. Menisi "Liian paksu perhoseksi" -Kaarina ihan vain peilin eteen, katsoisi itseään ja muistaisi kirjoittelu-uransa varjoisampia hetkiä. Vaan kun omahyväisyys on mitä on, niin voi näemmä kirjoittaa mitä tahansa. En seuraa Hedbergiä, mutta Hazard on luokattoman törkeä :(

Zara

Hazardilla näyttää olevan järkyttävä tarve solvata miehiä. Hän pukee tämän vihansa tilanteen mukaan "huumorin", "politiikan" tai vaikkapa, "feminismin" kaapuun. Hazardilla on niin syvä inho miessukupuolta kohtaan että liekö syynä joku huono parisuhde, tai vihan syvyydestä päätellen huono isäsuhde tai muu lapsuuden tapahtuma/asiantila ?

Lääkkeet!

andy k kirjoitti:
Onpa hienoa, kun missimittainen ( XD ) ja jo aikaisemmin yhden JSN:n langettavan tuomion ( Ludvig Borga 2010 ) saanut kvasiälykkö Hazard katsoo asiakseen puuttua stand up -koomikko Sami Hedbergin substanssiin ja habitukseen.

Kivasti tuo Hazardin langettavan tuomion saanut kolumni on vielä Iltalehden nettisivuilla saatavissa. Tästä ( http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/2010011310917932_k9.shtml ) sopii itse kunkin lukaista ja pohtia mitä yhteistä on Pasila televisiosarjan Rauno Repomiehellä sekä Kaarina Hazardilla. Ehkä jonkun olisi taas aika huutaa se maaginen taikasana.

Elina9176

Tuommoistahan se on ollut Kaarinan kirjoittelu jo kohta kymmenen vuotta - ilkeätä, harhaista ja kiinnostaa vain ilkeytensä vuoksi - ei oivaltavuutensa tai älykkyyden vuoksi.

Aika surullinen tapaus, mutta jostain syystä toisen samallaisen turhakkeen eli Iltaskeidan päätoimittajan suosiossa vuodesta toiseen mutta toisaalta molemmat elää siitä että on patologisia huomiohuoria.

Kannattaa hiukan tietyn varoa, joku koomikko saattaa ruveta veistelemään pulleasta, ilkeästä viiskymppisestä akasta, jonka tukka on harmaa kuin tuplaten vanhemmalla ja on huvittava hakatessaan pullakahvilla polviinsa ja hokiessaan "Ohhoh niin reppanamiehiä".

Kaarinalta puuttuu tosiaan Enbusken oivaltavuus, mätämunan älykkyys ja....no ...hauskuus.

JN

Vastauksena otsikon kysymykseen "Voisiko kukaan mies kuvailla naista kuten Kaarina Hazard Sami Hedbergiä?"

- Kyllä, useissa Kaarinan tekstien kommenttiosioissa on ollut miesten arvostelua hänen ulkonäöstään, jo vuosien ajan.

Tinna

Kaarinasta tulee mieleen ensimmäisenä mieleen röyhkeä, ilkeä, lahjakas. Samista taas ihana, hauska, mukava. Siis jotenkin vastakohdat toiselleen. Kerran bussissa Kaarina melkein tönäisi minut kumoon kun jäi pois pysäkillä. Bussi oli miltei täysi. Jotenkin en vaan saanut sanaa suustani vaikka harmitti hänen agressiivinen käytös bussissa. Ehkä näin hänet vihaisena koirana (rottweiler tms.) hampaat irvistäen. Niin ja sitten se elokuva. Liian paksu perhoseksi. Rooli sopi Kaarinalle kuin nenä päähän :)

Vierailija

JN kirjoitti:
Vastauksena otsikon kysymykseen "Voisiko kukaan mies kuvailla naista kuten Kaarina Hazard Sami Hedbergiä?"

- Kyllä, useissa Kaarinan tekstien kommenttiosioissa on ollut miesten arvostelua hänen ulkonäöstään, jo vuosien ajan.

Kommenttiosion arvostelut ovat aika erilaista, eivät toki korrekteja, mutta ei niitä nyt voi suoraan tuohon verrata. Eiköhän tuota Hedbergin habitustakin ole arvosteltu loputtomiin asti joka Vauva.fi:ssä ja Suoli24:ssa.

Typerys nolottaa

Nyt meni Kaarina H riman alta, katse peiliin on tietysti saanut sinut suunniltasi ja menestyvä hauska ja huumorintajuinen Sami sattui vaan ottamaan pattiin rahoinensa. Häpeäksi olet naisille, kukaan muu ei tylytä ihmisiä kuten sinä, ethän sinä tietenkään suorapuheisena ihmisenä odotakaan kiitosta, kunhan paukuttelet. Ota oma elämä hallintaan, käy psykiatrilla, tai ehkä kolmen vuoden psykoanalyysi voisi tuoda helpotusta edes vähän. Rumakin olet, naiseksi älyttömän ruma. Hedberg on sata kertaa paremman näköinen, koska hän osaa iloita ja olla positiivinen, hän on oma itsensä ja on tienannut sillä jopa rahaakin. Mene sinä vaan kotiin, laita ovi kiinni ja häpeä, koska eihän sinunlaisesi törppö osaa pyytää anteeksikaan. Säälin.

Vierailija

Sami Hedbergillä on hot vaimo kuitenkin.
Samaa ei voi sanoa Kaarinasta.

Sami Hedbergillä on liki 350 000 euron vuositulot.
Samaa ei voi sanoa Kaarinasta.

Sami Hedberg > Kaarina Hazard

hommiavaan

Hazard kirjoitti Tony Halmeen kuoltua epäkunnioittavaan sävyyn, sikaniskoista puhuttiin jne ennen kuin mies oli saatu multiin. Asiasta kommentoitiin laajalti. Jotakin ihmeellistä on kun pitää lytätä vastakkaisen sukupuolen  kuuluisia edustajia.

Hän saa palkkansa siitä että lyttää sen mitä muut tekevät, näemmä. Ulkonäkökommentit?

Kuupp

Suomalainen mies ei koskaan voisi ja tenkään saisi kirjoittaa vastaavaa jostakin naisesta -edessä olisi yleinen lynkkaus. Suomi on miehelle erittäin tasa-arvoton maa.

P.T.R

viime aikoina on puhuttu paljon nettikirjoittelusta ja siitä mitä siellä on korrektia sanoa ja mitä ei. Luulisi alan ammattilaisten hallitsevan tuon saran niin että arvostelu ei menisi henkilökohtaisuuksiin mutta ihan puistattaa moinen. Toki se Kaarinan oma mielipide on mutta eikö hän ymmärrä rikkovansa kaikkia etiikan sääntöjä ja antaa myös ilmi oman ammattitaidottomuutensa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat