Työpaikkaromanssit?

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Mitä mieltä olette työpaikkaromansseista? Hyvä ja huonot puolet? Ja miten kollegat suhtautuu? Millaisia kokemuksia itselläsi on?

Kommentit (13)

Vierailija

Työpaikkaromanssit on ihan jees. Siis varsinkin jos kumpikaan ei ole varattu.

Etuja: Enemmän yhteistä aikaa, mahdollinen salassapidon jännite, hauskempaa töissä.

Haittoja: muiden vinoilu/mustasukkaisuus, ero voi olla normaalia hankalampi.

Vierailija

Itse naimisissa työpaikkaromanssini kanssa. Meidän firmassa (n. 300 henkeä) on joku 10 vakinaisessa suhteessa olevaa pariskuntaa, jotka on tavannut toisensa täällä töissä. En näe mitään ongelmaa työpaikkaromansseissa (jos siis molemmat vapaana). Missä muualla sitä nykyään ketään tapaisi kun baareissakaan ei tule käytyä?

Vierailija

Työpaikkaromansseista, eli lyhyitä sellaisista, aiheutuu paljon pahaa. Omassa työtiimissäni meni koko homma aivan sekaisin, kun kaksi tyyppiä rupesi sekoilemaan keskenään.

Vierailija

Voi kun olisikin sellainen työpaikka, jossa olisi jotain silmäniloa...:) Itse olen naisvaltaisessa toimistotyössä, ja se välillä tympii.

Vierailija

meilläkin on naisvaltainen työpaikka, mutta sen sijaan me puhumme miehistä ihan koko ajan! Vähän aikaa sitten meille tuli yksi tosi hyvännäköinen ja kiva mies töihin ja eiköhän aika moni nainen muuttanut koko lailla käytöstään. Voi mies parka! Romansseja ei kyllä syntynyt, kun mies tuntui olevan vankasti parisuhteessa.

Vierailija

Itse löysin elämäni rakkauden työpaikkaromanssista, ja kuten jo sanottiinkin niin moni nykyään löytää parisuhteen työpaikalta.

Pelkäksi romanssiksi jäävä lyhyt suhde voi tuoda jännitteitä työpaikalle, mutta toisaalta ainoastaan kokeilemalla tietää mikä jää romanssiksi ja mistä kehkeytyy avioliitto. :)

Ja pettäminenhän on sitten asia aivan erikseen, se on ankeaa ja tuomittavaa tapahtui se sitten työpaikalla tai missä vaan.

Vierailija

Työpaikkaromanssin huono puoli paljastuu, jos suhde loppuu. Tuolloin varsinkin jätetty osapuoli saattaa heittäytyä hankalaksi. Mielenosoitukset, ovien paiskominen ja suoranainen riitely myrkyttää työpaikan ilmapiiriä. Tosin voi draama ulkopuolisille tarjota viihdykettäkin arkisen puurtamisen kevennykseksi.

Vierailija

Jouduin lähtemään työpaikaltani romanssin takia. Kiinnostavaa oli, että miespomoni eli suhteen toinen osapuoli ei joutunut homman takia minkäänlaisiin vaikeuksiin. Pikemminkin minut leimattiin epäluotettavaksi. Suosittelen, että pysykää erossa pomoistanne!

Vierailija

yli 20v. naimisissa ja työpaikka romanssista se alkoi. Hyvä juttu jos MOLEMMAT ON VAPAITA!!! Kyllä töissä saa ihmisestä eri kuvan, kuin viihteellä, meillä toimi!

Vierailija

No tamahan tassa on juuri se etta tyopaikkaromanssi onnistuu vain jos siihen osallistuukaksi AIKUISTA ihmista. Itsellani kavi niin kurjasti etta lopetettuani suhteen mies heittaityi todella haijyksi ja vaikeaksi, ei siis edelleenkaan puhu minulle, ei katso minua ei tervehdi vaikka olemme samalla osastolla toissa.

Joku voisi sanoa etta itsehan aloitit suhteen mutta mielestani aikuisen ihmisen kaytokseen kuuluu etta naiden asioiden kanssa osataan sitten elaa jos ei saadakaan heti ihan kaikkea mita halutaan. Mutta oppia ika kaikki, tama mies kay kohta neljaakymppia ja kayttaytyy kuin viisituoistavuotias....

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat