Isosisko mököttää - mutta miksi?

Kastanja

Lyhyestä virsi kaunis: sain keväällä toisen lapsen ja perheemme kasvoi nelihenkiseksi. Isosiskoni on oikeastaan sen jälkeen alkanut käyttäytyä oudosti... ihan kuin hän olisi minulle vihainen. En vain ymmärrä miksi! Isosiskoni on AINA kertonut, että hän ei halua lapsia eli on vapaaehtoisesti lapseton ja se on minusta täysin OK.

Isosiskoni on pitkässä parisuhteessa ja ilmeisen tyytyväinen elämäänsä... hän vain on lakannut pitämästä mitään yhteyttä! Hän oli innoissaan ensimmäisestä lapsestamme ja iloitsi kovasti, kun kerroin aikoinani odottavani toista lasta. Toisen lapsen syntymän jälkeen laitoin hänelle viestin, että nyt lapsi syntyi. Vastaus tuli parin päivän jälkeen ja oli suurinpiirtein muotoa, "ok, onnea". Hän ei tullut lapsen ristiäisiin eikä ole muutenkaan pitänyt mitään yhteyttä... Eräs sukulaisemme sai myös lapsen, kuukautta myöhemmin kuin mitä meidän lapsemme syntyi, ja häntä isosiskoni on kyllä onnitellut runsaasti ja osallistui lapsen ristiäisiin. En ymmärrä: onko siskoni mustasukkainen lapsistani vai mitä tämä oikein on??

En keksi mitään muuta mistä hän voisi "mököttää", kuin se että saimme lapsen, sillä mitään muuta tässä ei oikeastaan ole tapahtunut. Asia vaivaa minua, sillä hän on esikoisemme kummi ja ei ole häneenkään ollut yhteydessä.

Meinasin tässä vielä kysyä häneltä kohta onko hän oikeasti vihainen jostakin, mutta en ymmärrä miten vapaaehtoisesti lapseton voisi olla lapsista äkäinen? Olenko aivan hakoteillä aavistukseni kanssa vai...?? Mielipiteitä! Ja miten voisin siskoa loukkaamatta tiedustella "vihanpidon" eli ilmiselvän mökötyksen syytä?

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat