Kommentit (3)

Wertti

Ostin Lumia 800:n noin viisi vuotta sitten, ja vasta tänä vuonna alkoi akku osoittaa hyytymisen merkkejä. Miltei joka yö pidin laturissa.

Rubertti

Ostin Nokian puhelimen 2003, käytössä jatkuvasti. Akku on alkuperäinen ja puhelin kestää käytössä 4-5 päivää. On uinut oluessa ja pudonnut asfaltille useampia kertoja, jäänyt yöksi sateeseen mökki reissuilla. Todella kestävä puhelin. Lapsenlapsien puhelimiin on joutunut vaihtamaan laseja useampaan kertaan, jopa itse lcd-näytönkin on joutunut vaihtamaan. Vioittuminen on johtunut alle puolenmetrin putoamisesta, muovimatolla päällystetylle lattialle. Kulma edellä tietysti mutta kuitenkin. Toitsa oli ennen, sopii hyvin tähänkin juttuun.

Ääliöpuhelimia_heikoille_kulut...

Älypuhelin ilman älykästä latauksen säännöstelijää on ääliöpuhelin. Vaadi kunnollista kontrolloitua latausta eikä vain akun nopeasti tuhoavaa pikalatausta. Älykäs puhelin oppii puhelimen käyttäjän tavat ja lataa vain tarvittavan määrän ja riittävän hitaasti eikä koskaan liikaa. Mutta myyjät haluvat myydä lisää akkuja, joissa katteet ovat hurjia. Sano myyjälle, ettet osta häneltä huonoa puhelinta, markkinavoimat toimivat kunhan tarpeeksi moni vaatii laatua.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat