Ensimmäinen yhteishaastattelu! Rallitähti Jari-Matti Latvala ja tv-kasvo Maisa Torppa: ”En ole ikinä ollut yhtä varma, että haluan sitoutua”...

Kommentit (10)

torppaa

Siinä kaksi wannabeetä löytäneet toisensa! En ole ikinä kuullu tuosta miehestä mutta näyttää kovin omahyväiseltä - torpasta puhumattakaan :-)!

lapsi ensin

Mua eniten ihmetyttää ettei Maisa puhu lapsestaan, onko edes koskaan hänen kanssa. Viilettää vain ympäri maailmaa. Lapsi kasvaa eikä menetetty aikaa saa ikinä millään takaisin. VArmasti myöhemmin harmittaa.

Huolehtisi lapsestaan ennenkuin puhuu uusien hankkimisesta. Onko Jari-Matti seuraava yh, kun lapset hylätään..

Ne hetket

Jere kirjoitti:
Ja vitut on lapsensa kanssa, ex-miehellä yksinhuoltajuus, ja asuvat + 200km päässä tosta muijasta.

Onks 200 km sun mielestä jotenkin pitkä matka? Mun mies kävi 600 km päässä lastaan tapaamassa, eikä se ollut meille mikään ongelma. Ja tulihan käytyä anoppilassa useimmin. Vaikka ex-vaimo muutti kotikulmille takaisin vain kiusaa tehdäkseen. Nykyään valmistunut aikuinen ja hyväkäytöksinen nuorimies, jolla on myöskin töitä. Kiusanteko ei siis purrut!

Vierailija

Ehkäpä hän on sopinut lapsen isän kanssa että poikaa ei laiteta näytille. Toivon heille onnea. Ihmiset kasvaa ja kehittyy kasvaessaan. Myös läheisten ihmisten vaikutus voi olla positiivinen. Maisan julkinen imago ei liene yksyhteen siviilipersoonan kanssa.

Vierailija

Erotilanteessa toista helppo kiristää tekemään ratkaisuja jotka myöhemmin voivat olla rankkoja ja kipeitä. En väitä että tässä olisi niin mutta niinkin voi siis olla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat