Kommentit (4)

Helsinkiläinen

Läheisyyttä saa myös muuten kuin seksiä harrastamalla, ja toisaalta seksuaalista yydytystä saa ihan omilla käsilläkin. En voi siis elää ilman läheisyyttä ja seksuaalista tyydytystä, mutta kumpaankaan en tarvitse seksikumppania. Ja se on hyvä, koska tavallisille miehille ei enää kelpaa tavalliset naiset, vaan he hakevat jotain sellaista, jota eivät koskaan tule saamaan.

Mies

Höpöhöpö! Miehille kelpaa kyllä tavalinen ja epätavallinen nainen. Mikähän siinä on, että naiset eivät tajua sitä, että miehet kaipaavat rakkautta, hellyyttä ja läheisyyttä ihan samalla tavalla kuin naisetkin.

Mies

Vierailija

Pieni korjaus tuohon provosointiin: Ensinnäkin asia on juuri päinvastoin: naiset ovat opiskelleet liikaa joten heille ei kelpaa tavallinen mies joka ei tietenkään ole ymmärrettävästi samalla tasolla henkisesti. Toisekseen helsingissä ei ole tavallisia naisia, vaan ylikoulutettuja nirppanokkia jotka ovat suurimmaksi osaksi paenneet maaseudulta helpomman elämän perään. Tietenkin, kun -naiset- laumoittuvat kaupunkeihin niin miehiä ei vain riitä kaikille, joten siitäkin joukosta heikommat naisyksilöt(lue"rumemmat") kärsivät, koska niillä miehillä joita siellä on on varaa valita parhaat päältä(normaalia rodunjalostusta). Onneksi rajat ovat auki ja sivistyneet fiksut naiset voivat hakea ulkomailta, vaikka sellaisen suklaanvärisen hevosen vehkeellä varustetun akateemisen cicolon  sellainen on varmasti muodikas ja mukavampi esitellä vanhemmilleen kuin persvakoa vilkuttava ylipainoinen älyllisesti hieman vajaa  kouluttamaton karkea suomimies. Jättäkää meidän rauhaan ja lisääntykää vaikka keskenänne, minulla on hyvät kyllikit sekä pornotähtiä sängynalus täynnä moottorilla ja ilman. Amen. Viva la internet tai jotain!

mies35

Kyllä parisuhteessa pitää panna ainakin pari kertaa viikossa. Seksi on tärkeetä vaikka ei tärkein asia suhteessa. En minä ainakaan suostu olemaan seksittä parisuhteessa ja olen eronnut sen takia koska nainen ei halunnut. Miksi muka olisin ilman seksiä vuosia kuten jotkut jaksaa olla. Minulla on terve itsetunto ja terveys muutenkin loistava.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat