Kommentit (5)

Pappa

Olemme yrittäneet kokeilla, mutta koska siittimeni on huomattavan paksu (yli 7 cm) ei se onnistu ilman että vaimoani sattuu niin naimme vain normaali reikään.

Vierailija

Latenttien homoseksuaalien hommaa. En ole kokeillut, en halua kokeilla enkä tule koskaan kokeilemaan. En myöskään huolisi miestä, joka haluaisi olisi kokeillut anaaliseksiä.

Miehet on sikoja

Perspanot ovat yksin miesten keksimä homma. Kumma juttu että miehen reikään ei sa mitään työntää mutta hänelle kyllä kelpaisi pakoputkiseikkailut. Eihän se miestä satu. Vaan naista. Älkää naiset suostuko kaikenlaiseen hevonkukkuun mitä sovinistiset miehet teille ehdottelevat sillä verukkeella että muutkin tekee (muka ) niin! Että kyllä se tuntuu hyvälle. Niin Joo. Miksi sitten on nähtävä niin paljon vaivaa lämmittelyssä ja pursotettava tuubillinen liukkaria ja hangattava klitoris verille että kestää sen kivun? Ei enää IKINÄ!!! Ehkäpä sinä päivänä kun miehen pyllyyn saa työntää kurkun!

Vierailija

Miehellä on elin joka on ulospäin suuntautunut, naisen sukupuolielin ja hyväily miehelle tapahtuu sisäänpäin.. Mies haluaa työntää rakkaan jokaiseen koloon mitä ikinä keksii.... Jos nainen ei tätä ymmärrä ja kaipaa sitä että tunkee jotain miehen sisään, ei ymmärrä koko heteroseksin dynamiikkaa. Tässä on paljon mietittävää jokaiselle joka ehdottaa että tungetaan miehen sisään jotain. Kunnioitus kuitenkin jokaista seksin kuningatarta kohtaa joka tämän idean ymmärtää, alistaminen on eri asia....

erdy

On naurettavaa haukkua ja leimata miehet (ja naiset) jotka haluavat harrastaa anaaliseksiä. Kunhan se tietenkin perustuu molempien tahtoon ja molemmat tietävät suunnilleen miten homma toimii, ei muuta kuin kokeilemaan! Sattui se aluksi minuakin, mutta h**vetti soikoon sattui se neitsyyden menetyskin ja yhdynnät monesti sen jälkeen :D Parhaimmillaan anaaliseksi esimerkiksi sattuu _vähemmän_ koska ainakin itselläni emätin voi olla joskus turhankin kireä ja rentoutuminen hankalaa vaikka kaikki olisikin ns "kohdallaan". Parasta ikinä on harrastaa vuorotellen molempia. Ei todellakaan kannata tuomita sitä "homojen ja pervojen" jutuksi jos ei itsellä ole kanttia tai halua kokeilla ;) 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat