Kommentit (10)

Min vaan

Ihan turha täällä pienessä suomessa tätä formaattia yrittää, tottahan toki kaikki älyää, että kyseessä on vain firmojen mainos.

Kerberos

Pikkurahalla saavat firmat suuren mainoshyödyn. Työntekijät laittavat kasvonsa peliin ja saavat siitä muutamien satasten arvoisia "palkintoja".
Jotenkin kornia.

Kerrostaloasukas

Herra ISS ei käynyt lähelläkään ns. arkisia toimintoja. Missä olivat muille ympäristöalan yrityksille alihankintatyötä tekevät ISS:n huoltomiehet? Näin on esimerkiksi Kuopiossa, jossa kiinteistöyhtiömme on antanut huoltotyön kokonaisuutena L&T:lle, joka puolestaan tilaa pikkuhommat (hanojen vaihdot, vähäiset remontit ym.) juuri ISS:ltä. Sen huoltomies tulee sitten joskus - jos tulee. Allekirjoittaneen osalta hananvaihtaja tuli yli puoli vuotta korjauspyynnön jättämisestä! Lampsi sisään kuraisissa jalkineissa eikä suostunut riisumaan, vaikka matot likaantuivat. Oli kuulemma määräys, että "turvakenkiä" (= miehellä lenkkarit) ei saa koskaan missään riisua. Eihän se hana korjaantunut ensimmäisellä käynnillä. Kun valitimme kiinteistöyhtiölle, saimme sitten viimein kokonaan uuden hanan WC:n käsienpesualtaalle. Sen kävi asentamassa putkiliikkeen mies, joka totesi, että hänet olisi voinut hälyttää heti ensimmäisellä kerralla. Oli kuulemma sellainen sopimus kiinteistöyhtiön kanssa. Mihin sitä ISS:ää tässä siis tarvittiin? Ihmeelliset ovat entisen ServiSystemsin tiet. 

MIKSU

ISS-POMO; TULISPA KATTOON KUN SIIVOTAAN ALLE SEITSEMÄN EURON TUNTI PALKALLA JOTAKI LIKASTA SATAMA PARAKKIA.VESSA PESTÄÄ MUUTAMASSA SEKUNNISSA.YM:::YM......TAUKOJA YKSI TYÖ-AIKA 7 TUNTIA,JUOSTA PITI KOKO AJAN.JA MONESSA KOHTEESSA.OHJELMAAN VALITTU HIENOIN JA HELPPOIN TYÖ. AIVAN VÄÄRÄ KUVA ISS;ÄN TOIMINNASTA

Jeps

Oli kyllä niin käsikirjoitettua. Ensinnäkin uima-altaan reunalla oli niitä betonipylväitä tietyn matkan välein, onko se jumppaaja aina tolpan jälkeen mennyt siihen reunalle kävelemään? Ja jos on kävellyt tolppien toisella puolen niin kuin veikkaan, niin matka olis ollu melko pitkä että olis puonnu veteen, olis ainaki kiljahtanu tai huutanu ku kaatu ja liukua sinne veteen.

Vierailija

Eniten arveluttaa että eikö jokainen työntekijä suomessa muka tiedä miltä firman isopomo näyttää. Joku hännystelijä pomon läheltä olisi jo uskottavaa.

huntersmilf

Oli kyllä niin tekemällä tehty mainostempaus et oksettaa. Amerikkalaisversiossa nähdään oikeita tunteita ja jää hyvä fiilis. Tän suomi version jälkeen mieleen jäi vain ärsyttävä tekoopyhyys...

Vierailija

Ei se peitetarina ihan niin hyvin kaikissa paikoissa toiminut, ja kyllä se pomokin oli niin hemmetin helppo tunnistaa kun vaan suunsa aukaisi ... ihmettelin vaan että mitä komediaa tässä oikein kuvataan :D Matskua en ole itse nähnyt, mutta voisin olettaa että ainakin yks suhteellisen koominen jakso on tulossa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat