Kommentit (4)

Augustinus vahingollisempi kui...

Klitoris puuttuu kuvista yhä vielä, koska länsimaiseen kirkkoisäpohjaiseen uskonkäsitykseemme kuuluu ajatus nimenomaan seksuaalisen mielihyvän demonisuudesta, joka on meille yhtä itsestäänselvä asia kuin esimerkiksi joulunvietto. Mikään ei ole enemmä tabui kuin lapsen seksuaalinen orgasmi, vaikka tiede jo tietää, että jos  sikiö"tytöt" ja -"pojat" kokevat kohdussa orgasmeja.

Seksuaalisuuden kulttuurisen demo.nisoimisen (kirkko)isä on Augustinus Aurelius (354-430 jkr, jaa), joka myöhaisimmässä pääteoksessaan Civitate Dei Contra Paganus Demonisoi kristinuskoomme seksuaalisen kiihottumisen, jonka väitti olevan rangaistus "Aatamin ja Eevan" syntiinlankeemuksesta. Retoriikan opettaja Augustinus harhaisesti ja epäloogisesti esitti, että Jumala asetti seksuaalisen kiihottumisen "tahdostamme riippumattomaksi" rangaistuksena Aatamin ja Eevan Jumalan tahdosta riippumattoman (vastaisen) käytöksen muistutukseksi.

Tämä täysin virheellinen ja valheellinen perisyntioppi on leimannut koko lansimaisen seksuaalisuuskentän synniksi, vahingoittavaksi väkivallaksi ja perversioksi.

Tämän harhaopin takia klitoris mielihyväelimenä on vielä vuonna 2016 "perisyntinen" tabu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat