Kommentit (3)

sinisilm

Meillä pettäminen liittyyi suhteen alkuvuosiin, kahteen ensimmäiseen. Myöhemmin tajusin, että mies oli kahdesta perättäisestä erosta sekaisin kuin seinäkello, pyrki kasvattamaan itselleen haaremin, josta edes joku jäisi!

Tietämättäni olin mukana kisassa, jonka voitin. Kun asiat puitiin, jäi jäljelle rehellinen, haavoittunutkin, mutta aito rakkaus. Menimme myöhemmin naimisiin. Vaikka en moista tulikastetta kenellekään soisi, kipu alussa karaisi tarinamme: uskon, että kestämme mitä vaan. Miehelle kirkollinen vihkiminen on ollut myös julkinen ja tärkeä uskollisuuslupaus.

Silti viestini on: älkää pettäkö, älkää valehdelko. Elämä on liian lyhyt siihen, että sen ihan itse sotkisi. Vaikeuksia riittää muutenkin.

dirtypeople

Kerran pettää aina pettää pitää paikkansa mutta liian moni on ressukka eikä uskalla lähteä pois suhteesta. Kerrasta poikki on paras.

Suurperheen äiti

Uskottomuuden aiheuttaman loukkauksen yli kun pääsee niin suhde voi jatkua ja luottamus palata.ihmiset eroaa ihan liian helposti,kriiseistäkin pitää selvitä yhdessä.meillä 25v suhde,kerran petettiin molemmat ja käytiin parisuhdeterapiassa.luottamus palasi ja on pabostettu sen jälkeen lasten lisäksi kahdenkeskiseen matkusteluun ja treffeihin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat