Kommentit (3)

Vierailija

Jos ainoa syy nousta sängystä - kuten tällä itseään lihavaksi mainostavalla bloggaajalla - on oma lapsi, suosittelen terapiaa. Lapsi ei ole elämän pelastusrengas. Paljon on pielessä, jos lapsi joutuu äidin elämän kannattelijan osaan ensin tietämättään ja myöhemmin kantamaan äitinsä ongelmien taakkaa. Harva onnistuu katkaisemaan esim. suvussa jo pitkään kulkeneen 'huomaamattomankin' ongelmaketjun tms., mikä 'halvaannuttaa' elämän iloa. 

Me naisilla on laatu nyt kyllä laskenut, kun tämmöistä vauva.fi ja suomi24 tason 'keskustelua' päästetään palstoille. On vaikea uskoa, että tämä kyseinen blogi antaa kirjoittajalleen nostetta työn hakuun. 

Toivoisin, että ylipainoiset listaavat rehellisen ruokapäiväkirjan, niin voisimme lukijoina saada oikean kuvan siitä, mitä ylipainoinen ihminen oikeasti syö esim. viikon, kuukauden aikana. Ruokamäärä, mitä ylipainoinen ihminen sisäänsä päivänkin aikana laittaa, on toisinaan aika huikeaa luettavaa. Toki taustalla voi olla sairaus, aineenvaihduntahäirö, mutta kas, syöty ravinto ja sen määrä sekä laatu on aika usein se seikka, mikä ylläpitää ylipainoa.

Hyvin yksinkertaista, mutta niin vaikeaa valittamisen sijaan toimia ja muuttaa toimintatapojaan. Muuttaa jumiutuneita ajatuksiaan ja elämäntapaansa. Siinä kun tulee se totuus itsestä pinnalle. Kipeitäkin asioita. Susoittelen ajatuksen muuttamisen aloitukseen esim. yksinkertaisen helppoa katsottavaa aiheesta, TV-ohjelma: Dietit vaihtoon. 

Alkoholismi ja liika syöminen ovat aivan samanlaisia ongelmia yhteiskunnassa. Taustalla usein samat oman pään sisäiset ongelmat. Aikuinen voi päättää, ettei jää menneisyyteen makaamaan, vaan muuttaa toimintaansa ja valitsee ajatuksensa toisin. Apua voi hakea, kun vain itse oman ongelmansa pystyy myöntämään ja on oikeasti halu muuttaa elämäntapojaan.  Yhteiskunta ei ole ongelmien lähtökohta, vaan ihminen itse.  

En kommentoi tämän enempää. 

Toivotan oikein hyvää syksyä ja onnea terapetuin valintaan. Prosessi käyntiin vaan. Pahassa olossa ei kannata möyriä ja syödä itseään tainnoksiin.  Ja siinä sivussa siirtää 'elämänohjettaan' jälkikasvulleen. 

näillä mennään

Bloggari kirjoittaa ihan asiaa! Missään ei puhuta ylipainoisten seksistä. Alusvaatteitakin mainostetaan vain tikkulaihojen mallien avulla. Ylipainoisia ja ihan kunnolla lihavia, on kuitenkin paljon. Itsekin olen tällainen. En ole tällä hetkellä parisuhteessa, mutta seksilelujen avulla nautin seksistä monta kertaa viikossa. En voi kuvitella suhdettakaan ilman seksuaalisuutta. Oma itsetunto on kyllä kunnossa, mutta silti huolettaa, ymmärtävätkö miehet että oikeat naiset eivät näytä samalta kuin pornoleffojen tähdet.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat