Artikkelista: Jonna Geagea: "Tahdon takaisin eturivin artistiksi"

Kommentit (7)

Vierailija

Jaksaako joku olla oikeasti vielä kiinnostunut Jonnasta? Erityisesti, kun uusi musa on hyvin pitkälle N.B jatkoa... Nykyhetken kilpailussa pärjää mielenkiintoisella musalla, ei menneisyyden menestymisen hehkutuksella tai epäonnistumisten puolustelulla. Kuuntelen itse mieluummin uusia, raikkaita naisartisteja, joilla on oma persoonallinen musiikkityyli.

Vierailija

Samaa mieltä aloittajan kanssa; ei kiinnosta. Ei ole oikein lauluääntä suotu. Suomessa niin paljon kovia ja hyviä naisartisteja, joten eturiviin ei näillä taidoilla mahdu.
harrastaja

Vierailija

Katselin viikonloppuna Obladii-nimistä ohjelmaa, jossa Jonna oli mukana. Täytyy sanoa, että yllätyin, kuinka hyvin hän veti siinä vanhoja biisejä. Vakuutuin, että hänellä kyllä on laulunlahjoja. Toivon siis hänelle tsemppiä ja hyviä biisejä jatkossa. En kyllä oikein tykännyt siitä tankokeikistelystä Juha Veijosen edessä...

Vierailija

Se tankokeikistely oli mun mielestä hieman vanhanaikainen tapa yrittää saada huomiota levylleen.. En usko, että näillä avuin päästään takaisin eturivin artistiksi. Kilpailu on tosiaan naikkariajoista koventunut. Silloihan sitä ei juuri edes ollut..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat