Kommentit (5)

Vierailija

En jaksanut lukea juttua kun oli niin sekavaa sepustusta, mutta kai siinä joku haparoiva ajatus taustalla oli.

Miksi sitä pitäisi palkita itsensä jostakin ja kun alkaa palkita itseään niin nälkä vain kasvaa syödessä. Tuohon kaiketi liittyy myös sisäänrakennettuna ajatus, siitä että jotkut ansaitsevat parempia palkintoja kun ovat muita palkitsemisenarvoisempia.

Mollis.k

Mulle tulee karkinmakuisesta teestä tai suihkugeelistä joko migreeni tai vielä hurjempi herkkunälkä. Kumpikohan olisi palkitsevampaa painonpudottajalle.😉

Kätkäläinen

Perho tekee itsestään ainutlaatuisen älykön keksiessään viettää "järjetöntä", toimetonta päivää. Tule Anna ulos urbaanikuplastasi. Täällä maalla elää edelleen tuhansien, ylipainoisten sohvaperunoiden joukko, jotka viettävät päivänsä jouten, piereskellen ja poutapilviä katsellen, joiden ei tarvitse edes päästää hyödyllisiä ajatuksia leijailemaan, koska niitä ei yksinkertaisesti ole. Ei täällä liioin mietitä itsensä palkitsemista, ollaan oivallettu ikuisessa flow-tilassa, että elämä itsessään on palkinto. Syöminenkään ei ole meille ongelmallista, senkun jaksaa mussuttaa pottua ja rieskaa. Ottaa jääkaapin kahvasta kiinni, aukaisee ja ottaa, mitä mieli tekee. Yksinkertaista, niin kuin mekin. Sinulla, Anna, on vielä päänsisäistä matkaa taivallettavana.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat