Kommentit (4)

kasvissyöjä

En ymmärrä ollenkaan tällaisia teollisesti tuotettuja laboratorioruokia - en edes nyhtökauraa. Luonto on jo luonut täydellisiä lihankorvikkeita, esim. pavut, linssit, pähkinät ja siemenet, sienet....

Vierailija

Ja nyhtökaura ei ole edes gluteeniton. Siinä myllyssä jauhetaan muutakin kuin kauraa tms. Keliakiaa sairastava ei sitä siis voi edes käyttää. 

tarkista ennenkuin teet johtop...

"Nyhtökaura" on naurettava esimerkki täysin vääränlaisen mielikuvan tarjoamisesta kuluttajalle - tai ennemminkin lihansyöjälle. Härkiksen" kaltaisen tuotteen voi tehdä helposti ja aivan yksinkertaisesti esivalmistetuista härkäpavuista. Härkäpapuja löytyy ihan tavallisista S ja K-marketeista.

Härkäpavut veteen turpoamaan ja siitä pannulle. Kauraleseitä voi lisätä sidosaineeksi, jos haluaa tuotetta muotoilla. Pannulla paistaminen sensijaan onnistuu ilman viljaakin. HÄRKIS on siis k.o tuotteen ainoa oikea nimi - nyhtökaura pelkkää kikkailua.

Älkää olko niin negatiivisia

Maailma kaipaa lisää kasvissyöjiä (näin olen ymmärtänyt) ja lisää niitä saadaan vain helpottamalla tuollaista säätöä asian ympärillä. Ajatelkaa nyhtistä ja härkistä jauhelihan verrokkina niin ymmärrätte. :)
Loistotuotteita molemmat, madaltavat varmasti monen kynnystä kokeilla kasvisruokaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat