Kommentit (7)

niin katoavaa...

Ei koskaan itke? No, kylläpähän itki Selänteen ohjelmassa...Kuulostaa kyllä kovin pinnalliselta naiselta. Taitaa yhdessâolo perustua materiaan. Kannattaisi Riinan miettiä kannattaako tuollaisessa suhteessa kärvistellä. Mikähän kantaa silloin jos raha ja mammona haihtuu...?

jury

Kallehan se pinnallinen on.  Jos pettää, ei ole mies eikä mikään.  Pelkkä luuseri, joka laittaa muut kärsimään omasta toiminnastaan.

Tauskina tärisen

ei voi kuin valittaa jos tuollaisen hyper-itsekkään mäntin kanssa laittaa lisää lapsia ja alkaa kartanon valtiatarta leikkimään. Ai niin tuo sattumamaailmamestari jostain ihmeen syystä ei ole ihan pa joten nice catch yksinhuoltajalle joka menee jokatapauksessa10 vuoden sisällä vaihtoon.

valekonkurssitpäivänbåvaloon

rahakkaan mitättömän näköisen miehen ympärillä pyörii aina kaunottaria , joista
jokainen haaveilee pääsevänsä käsiksi miehen varoihin ja jokainen rikas mies
käyttää hyväkseen niitä naisia , riinalle kelpasi mies joka tarjoaa mahdollisuuden
ratsastukseen ja hevostenpitoon , ei kukaan usko että ne olleet vuokralla espanjassa tai monacossa , juonikkaat ostavat kaiken lastensa nimiin , ja mikseivät ole tehneet
veroilmoitusta lainkaan viime 5 vuoteen niin että tila on nyt menossa konkurssiin
verovelkojen takia , on se Palander kaiketi tienannut enemmän kuin 1 miljoonan
urheilustaan

...

Jos kahden ihmisen välillä juttu toimiin,niin ihan sama muiden mielipiteille!Yksikään parisuhde ei varmasti ole täydellinen.Pettäminen ei välttämättä tarkoita parisuhteen päättymistä.Asiat ei aina ole niin yksinkertaisia.Se on tärkeää,että pystytään yhdessä puhumaan tapahtuneesta avoimesti,miksi näin kävi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat